’Landmand søger kærlighed’-par skal være forældre

’Landmand søger kærlighed’-par skal være forældre

image title: 
Romolo Tavani/123rf.com
Landmanden Michael fandt sin helt store kærlighed i det populære datingprogram ’Landmand søger kærlighed’, og nu venter parret deres første barn sammen. Det skriver TV 2.

Michael røbede allerede for et år siden, at parret forsøgte at få et barn, og nu er deres ønske gået i opfyldelse, for de skal være forældre til august.

For Michael bliver den lille noget helt nyt, mens Vibeke har prøvet det flere gange før. Hun har nemlig i forvejen tre børn, en dreng Simon på 5 år og to teenagepiger på 14 og 18 år.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller skal være mor for første gang

Både parret og de tre børn glæder sig til familieforøgelsen, og særligt børnene håber på, at det bliver en lillesøster de får.

”Simon vil gerne have en lillesøster. Det har han sagt først. Og pigerne håber også på, at det bliver en lillesøster. Jeg tror, de synes, Simon har været lidt besværlig, ” fortæller Vibeke med et smil til TV 2.

Parret kender ikke barnets køn, og ved heller ikke om de ønsker at få det oplyst på forhånd. Dermed kan det muligvis forblive en overraskelse om, det bliver en lillesøster eller bror.

Kan du forstå, hvis parret ikke vil vide barnets køn?

TV 2 
 
Tags: