’Nybygger’-par afslører fremtidsplaner

’Nybygger’-par afslører fremtidsplaner

image title: 
Foto: rido/123rf.com
28-årige Christine Penthien Delmar og 29-årige Mikkel Ibsen er blandt de par, der i TV 2-programmet ’Nybyggerne’ kæmper om at vinde et hus til 2,9 millioner kroner. Alle parrene håber naturligvis på at løbe med sejren, men for Christine og Mikkel er der ekstra incitament for at klø på. De har nemlig allerede lagt store planer for en fremtid i huset.

”Vi går og venter på, hvad der skal ske med det her hus, og så til sommer har vi forhåbentlig begge to et arbejde. Vi vil gerne lige have de faste rammer på plads, før vi sætter et barn i verden. Det kunne man jo få ved at vinde et nyt hus,” siger Mikkel med et glimt i øjet til Realityportalen.dk.

At parret har manglet faste rammer, kan der vist ikke være to meninger om. De har sammen været bosat i det meste af Danmark på grund af Mikkels håndboldkarriere, men den er lagt på hylden til fordel for en uddannelse som civilingeniør.

LÆS OGSÅ: ’Vild med dans’-deltager er klar til bryllup

Derfor er det unge par nu flyttet hjem til deres fælles hjemby Aalborg, hvor de bor i en toværelseslejlighed. Også den løsning er dog midlertidig.

”Vi venter på at finde det sted, der er vores, hvor vi rigtig kan få lov til at flytte ind,” siger Mikkel, der suppleres af Christine:

”Det er få møbler og ting, der har fulgt os. Det har været lidt svært at opbygge et hjem, fordi vi hele tiden har vidst, at vi måske skulle videre efter et år. Det har været en kæmpe oplevelse og sundt at flytte rundt i landet, men nu havde vi lyst til at flytte tilbage til Aalborg. Vi savnede den der nærhed ved at kende dem, der bor i byen og have sit netværk,” lyder det fra Christine, der er nyuddannet kandidat i ledelse og kreative processer.

Hvilket par er din favorit i ’Nybyggerne’?

Realityportalen
Tags: 
Nøgleord: