’Vild med dans’-vinder: Sofie lyttede ikke

’Vild med dans’-vinder: Sofie lyttede ikke

image title: 
TV 2 / DANMARK ©
I fredags løb Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen med sejren i dette års ’Vild med dans’.

Parret var begge meget rørte og enige om, at de kom til at savne en række forskellige ting.

Der var dog én ting, som Michael Olesen ikke kom til at savne ved Sofie.

”Jeg kommer ikke til at savne, når Sofie ikke hører efter, hvad jeg siger,” sagde Michael Olesen til Ekstra Bladet med et smil på læben.

Omvendt var der en række ting, han kom til at savne ved Sofie, og der var ingen tvivl om, at han nød at danse med hende.

LÆS OGSÅ: Bookmakerne afslører vinderne af ’Vild med dans’

”Jeg kommer til at savne alle de grin. Jeg har fundet ud af, at Sofie har den mest skæve, sjove, dejlige side, som jeg simpelthen har nydt så meget af. En ting er, at hun er en flot og smuk pige, men de der moments og så den der fighter, det er lige meget hvad jeg har kastet hende ud i, så er vi altid nået i mål, og alle de her stunder, der bliver så mange ting jeg kommer til at savne”, fortæller Michael Olesen til Ekstra Bladet.Sofie Lassen-Kahle fortalte ligeledes, at hun især kommer til at savne glæden ved at danse.

”Jeg kommer til at savne det at det er ens hverdag, ligesom at skulle på arbejde, så tager man bare afsted og så skal man danse. Det er jo også hårdt nogle gange, men det er jo også sindssygt givende, og hvis man har en dårlig dag, hvilket vi alle sammen nogle gange har, så går man ind og danser og så glemmer man det,” fortæller Sofie Lassen-Kahlke til Ekstra Bladet.

Hvad tænker du om årets vindere?

Ekstra Bladet
 
Tags: