10-årig dreng fangede indbrudstyve

10-årig dreng fangede indbrudstyve

image title: 
Foto: Kasia Bialasiewicz/123RF
Den blot 10-årige Elias Hagård fra Sverige slog koldt vand i blodet, da han den 20. januar på vej hjem fra skole opdagede, at der var nogle hjemme i familiens hus. Først da han var omkring 10 meter fra huset, opdagede han, at det ikke var nogen af hans familiemedlemmer, men derimod to indbrudstyve, der var ved at tømme huset.

Men i stedet for at løbe væk og gemme sig, som de fleste 10-årige nok ville have gjort i den situation, så tog Elias Hagård et godt kig på indbrudstyvene inden de løb væk. Så da politiet dukkede op, kunne den 10-årige give et detaljeret signalement og oven i købet fortælle, hvor de to indbrudstyve var taget hen.

LÆS OGSÅ: VIDEO: 4-årig skød løs på gaden

Til Jönköpingsposten fortæller Elias’ mor Jessica Hagård: ” Anklageren sagde i retssagen, at Elias havde givet et bedre signalement, end hvad de fleste voksne kan klare.”

Elias’ evne til at holde hovedet koldt resulterede i, at politiet ikke lang tid efter, fandt de to forbrydere i en naboby, og de er begge blevet idømt seks måneders fængsel og udvisning fra Sverige.

Har du nogen sinde fanget en indbrudstyv på fersk gerning?

BT
Tags: 
Se debatter