10 tegn på, du er sammen med den rigtige

10 tegn på, du er sammen med den rigtige

image title: 
Foto: Cathy Yeulet/123rf.com
Tager du nogle gange dig selv i at spekulere på, om du har valgt den rigtige partner? Så er du ikke den eneste. Faktisk er næsten hver femte dansker i tvivl om, de er sammen med den rigtige.
 
Kan du nikke genkendende til disse tegn, er der dog stor sandsynlighed for, at du har valgt helt rigtigt:
 
1: Når du hører om dine venners parforholdsproblemer, der omhandler utroskab og jalousi, bliver du pludselig meget mere taknemmelig for, hvad du har derhjemme. Du er nemlig sikker på, at din partner er 100 procent loyal, og så er det lige meget, at han måske er et rodehoved, og glemmer at rydde op efter sig.
 
2: Det kan godt være, at du nogle gange trænger til en pause fra din partner, men ligeså snart I er væk fra hinanden i længere end et par dage, begynder du så småt at savne ham igen.
 
3: Til trods for alle de veltrænede kroppe på stranden, så kan du alligevel ikke finde én, der har en ligeså dejlig krop som din partner, og du ville aldrig bytte hans lille topmave ud med en barberet sixpack.
 
4: Du føler, at din partner er din bedste ven.
 
5: I skændes ikke. I diskuterer. Det ville alligevel også være kedeligt, hvis I var enige om alt, ikke?

LÆS OGSÅ: Du ved, du er den ældste i søskendeflokken, når…


6: Det kan godt være, at han ikke opfører sig som en charmør i en kærlighedsfilm. Men husk på, at der er forskel på virkelighed og film, og hvis du bare kan mærke, at han gør et forsøg på at vise, at han elsker dig, så har du ikke valgt helt forkert.
 
7: Han synes du er ligeså dejlig, som da I startede med at være sammen. Det til trods for flere rynker, et par ekstra kilo på sidebenene og flere grå hår. Og du synes det samme om ham.
 
8: Han rammer måske ikke altid rigtigt, når han køber gaver til dig. Men bare det, at han for en gangs skyld har købt noget selv, viser en stor velvilje. Så er det lige meget, at BH’en er to størrelser for stor og har den forkerte farve.
 
9: Han laver ikke en scene, når du er stresset, og det går ud over ham. Måske ryster han lidt på hovedet, men han ved, at det handler om noget andet, uden du behøver at fortælle ham det.
 
10: Selvom du ved, at han helst ville ligge ved stranden med en kold øl, tager han uden brok med på diverse museumsture og ser kulturelle seværdigheder, når I er på ferie. For din skyld.
 
Hvordan ved du, at du har valgt den rigtige partner?
 
 
 
Tags: