10 ting som vil gøre din morgen bedre

10 ting som vil gøre din morgen bedre

image title: 
Foto: Nenad Aksic/123rf.com
Det kan nogle gange være meget svært at få sig taget sammen til at stå op om morgenen, og der er ofte mange distraktioner, der gør, at du måske kommer lidt for sent ud af døren.
 
Huffington Post har lavet en liste over gode råd til dem, der har svært ved at stå op og få en god morgenrutine. Nedenfor har vi samlet alle 10 råd, og hvad du skal gøre for at opnå dem.
 
1. Sæt dit vækkeur til et realistisk tidspunkt
Undgå helst at snooze din alarm, for dette skaber allerede en dårlig morgen fra start af. Det er dårligt for dit helbred, idet du falder ind og ud af søvnen og forvirrer din hjerne. Sæt i stedet uret på et realistisk tidspunkt, så du kan nå det hele, og stå op første gang det ringer.
 
2. Tænk fremad
Hvorfor stå og bruge tid på at lave kaffe om morgenen? Invester i en kaffemaskine som selv kan brygge kaffe, så du står op til duften af kaffe i køkkenet uden at skulle bruge tid på at lave den.
 
3. Hold Tv’et slukket
I vores daglige morgenrutine kan Tv’et være meget distraherende og gøre, at vi kommer bagud i vores tidsplan. Så prøv at holde Tv’et slukket om morgenen og fokuser på at komme ud af døren i tide.
 
4. Organiser
Gør din tid på badeværelset så effektiv som muligt ved at organisere dit toiletskab, så du ikke skal lede efter dine ting, når du har travlt om morgenen. Sæt de produkter du bruger dagligt forrest, hvor det er nemmest at finde dem, så du hurtigt og effektivt kan komme videre.
 
5. Lad være med at udskyde vasketøjet.
Spar dig selv følelsen af ikke at have noget at tage på om morgenen, og vask dit tøj aftenen før. Når det er ordnet, så kan du udvælge dit tøj til morgenen efter, så det ligger klart, når du kommer ud af badet.
 
LÆS OGSÅ: Ups! Præst afspillede pornofilm til begravelse

6. Tjek vejret
Der er ikke noget værre end at træde ud for døren og finde ud af, at du har enten for lidt eller for meget tøj på til dagens vejr. Så tjek lige vejrudsigten, før du går ud af døren, så du kan klæde dig ordentligt på og undgå overraskelser.
 
7. Tag opvasken dagen før
Der er ikke noget værre end at stå op til et rodet og beskidt køkken, med aftenens opvask stående på køkkenbordet. Undgå dette ved at tage opvasken efter du har spist, så du kan stå op uden at tænke på oprydningen i køkkenet.  
 
8. Pak frokosten aftenen før
Et godt råd er at forberede sin frokost dagen før. På denne måde glemmer du ikke frokosten oveni alt det andet, du skal nå. Du har også mere tid til at pakke en bedre frokost til dig selv, når du ikke bliver presset af tiden.
 
9. Lad være med at tjekke din mail
Undgå et tjekke din mail. Mange tjekker deres mail som det første de gør om morgenen. Men prøv at vent med at tjekke den, før du er nået til kontoret, og find ud af, hvor meget tid du kommer til at spare dig i din morgenrutine.
 
10. Hav styr på dine sko
Få organiseret dine sko og dit overtøj, så du ikke i de sidste minutter inden du går ud af døren, skal bruge tid på at finde frem til, hvor de befinder sig. Hav et fast sted, hvor dine sko altid står, så du altid ved, hvor de er.  
 
Hvordan ser dine daglige morgenrutiner ud?
 

Huffington Post
Tags: 
Nøgleord: