11-årig gravid med 14-årig bror i hemmelighed

11-årig gravid med 14-årig bror i hemmelighed

image title: 
Foto: Setthapong Supanthamart/123rf.com
Et spansk forældrepar fik sig noget af en overraskelse, da deres 11-årige datter blev kørt på hospitalet, fordi man troede, at hun måske havde fået en tarmsygdom, og det så viste sig, at hun var gravid og havde veer. Det skriver Ekstra Bladet.

Politiet i den spanske by, Murcia, hvor pigen kommer fra, har offentliggjort, at faderen til barnet er pigens 14-årige storebror. Dog er det ikke muligt at straffe broderen, da han kun var 13 år gammel, da han gjorde lillesøsteren gravid.

LÆS OGSÅ: Minister så drabet på 6-årig lillesøster

Ifølge kilder fra sygehuset, var den 11-årige piges fødsel så godt i gang, at hospitalet ikke kunne nå at forberede et rum til hende. Pigen fødte naturligt, og kilder beretter overfor det lokale medie Cadena Ser, at både pigen og hendes nyfødte barn har det godt. Derudover fremgår det, at pigens forældre ikke havde nogen som helst anelse om, at deres 14-årige dreng, havde gjort deres 11-årige datter gravid.

Ifølge politiets kilder skulle samlejet være sket frivilligt, men både politiet og socialtjenesten i Murcia undersøger fortsat, om pigen har været offer for en forbrydelse.

Synes du, at den 14-årige bror burde straffes?

Ekstra Bladet
 
Tags: