11 års fængsel til mormor for at dræbe morfar

11 års fængsel til mormor for at dræbe morfar

image title: 
Foto: Kristian Kirk Mailand/123rf.com
Jytte Jørgensen og Ole Brandt Jørgensen nåede at være gift i 48 år, inden Jytte besluttede, at ægtemanden skulle tages af dage. Retten i Næstved har nu idømt Jytte Jørgensen 11 års fængsel som straf. 

Selv nægter Jytte Jørgensen sig skyldig i manddrab, men erkender vold med døden til følge. Derfor har hun valgt at anke skyldsspørgsmålet og længden på straffen, hvilket gør, at sagen nu skal tages i landsretten.

LÆS OGSÅ: Kvinde fik belønning for vold mod sexforbryder

Under retssagen kom det frem, at drabet skyldtes Ole Brandt Jørgensens alkoholmisbrug, som var årsag til, at de ikke længere måtte få besøg af deres børnebørn.

Jytte Jørgensen virkede ikke synderligt påvirket af retssagen, og havde endda overskud til at smile, da hun under pausen blev spurgt til, hvordan hun havde det med det hele:

”Det er en lettelse,” forklarede hun Ekstra Bladet, og under retssagen gav hun også udtryk for, at hendes døtre havde støttet hende meget, mens hun havde siddet varetægtsfængslet.

Synes du, at der skal være forskel på straffen for at slå folk ihjel overlagt frem for at bruge vold med døden til følge?

Ekstra Bladet 
Tags: 
Nøgleord: