12 måder, du kan få din kvinde til at komme på

12 måder, du kan få din kvinde til at komme på

image title: 
Foto: Piotr Marcinski/123rf.com
Det er velkendt, at kvinder kan få orgasme ved stimulering af klitoris og G-punktet, men vidste du, at kvinder faktisk kan få op til 12 forskellige orgasmer?
 
Canadiske Carlen Costa er læge med speciale i seksuel sundhed og parforhold fortæller ifølge mediet Ravishly, at der findes flere typer kvindelige orgasmer, end man måske lige umiddelbart ved.
 
Her er de 12 forskellige måder, at få en kvinde til at komme på:
 
1: Klitorisorgasme
Den nok mest kendte form for orgasme, er en klitorisorgasme. En klitoris har intet mindre end 8.000 nerveender, og det er derfor ikke så mærkeligt, at de fleste kvinder kan få sådan en orgasme.
 
2: G-punktet
En G-punkts-orgasme opnås ved at trykke med en kroget pegefinger ud mod skedevæggen, som en slags ’kom her’-bevægelse. Omkring 30 procent af kvinder oplever at kunne komme ved stimulering af G-punktet.
 
3: Brysterne
Ved at stimulerer brystvorterne aktiveres samme sted i hjernen, som når man stimulere vagina og klitoris, og det kan derfor føre til en orgasme.
 
4: Kys
Den er god nok. Faktisk kan intenst kysseri føre til orgasme.
 
5: Anal
Nogle kvinder kan opnå orgasme ved analsex.

LÆS OGSÅ: Kvinder vil have mænd, der ligner deres brødre
 
6: Urinrøret
Ved at stimulere urinrøret kan du faktisk give kvinden en sprøjteorgasme.
 
7: A-punktet
Du har nok hørt om G-punktet, men kender du A-punktet? Dette er lidt sværere at finde, men er et trykpunkt, som sidder i forreste skedevæg ud mod navlen. Ved at presse på dette punkt kan du indirekte stimulere klitoris og G-punkt.
 
8: Livmoderhalsen
Dette er et lidt tricky punkt, da det ikke er alle, der bliver ophidsede, og nogle oplever det endda som smertefuldt. Derimod kan andre få orgasme ved dyb penetration.
 
9: Kropzoner
Steder på kroppen, som kan lede til orgasme er nakken, låret eller noget helt tredje. Forsøg dig frem.
 
10: Hjernen
En livlig fantasi kan faktisk føre til orgasme. Det er også grunden til, at både mænd og kvinder kan få orgasme i søvne.
 
11: Blandet
Ved at stimulerer flere erogene zoner på én gang, kan du sende kvinden i den syvende himmel.
 
12: Multiorgasme
En multiorgasme kan både komme i sekvenser med pauser og som en serie med mange lige efter hinanden. Ifølge Carlen Costa er nøglen til en multiorgasme at blive ved med at stimulere det punkt, der først opnåede orgasme.
 
Havde du styr på alle 12 slags orgasmer?
 
BT
 
Tags: