15 yderst usædvanlige sedler fra naboer

15 yderst usædvanlige sedler fra naboer

image title: 
Foto: Privat
Bor man i lejlighed, støder man jævnligt på sedler, der hænges op for at advare om en fødselsdagsfest eller informere om støjende renovering. Disse sedler er ganske almindelige.

Af og til støder man dog også på sedler, der er mere underholdende end gennemsnittet, og disse sedler har metroxpress samlet 15 eksempler på.

Samlingen spænder over mange emner som harmonikaspil, menneske- og hundeafføring, gamle bind og tømmermænd. Fælles for dem alle er, at de skiller sig ud fra den typiske opgangsseddel.

En af sedlerne omhandler en stjålen Ikea-pose, som gerningsmanden på sedlen bliver bedt om at levere tilbage. Til det lyder det korte svar skrevet på samme seddel: ”Tag dig lige sammen. De koster 5 kroner.”

LÆS OGSÅ: Træt af hundelort: Hævner sig med glasskår

Et andet sted havde man problemer med lort i opgangen, og det afstedkom følgende besked til den besørgende:

 ”Til dig som sidder og skider på trappegulvet: Når jeg får fat i dig, får du smurt din egen lort i hovedet og resten i munden.”

Mere hygiejnisk, men også meget irriterende, omhandler en anden seddel et højlydt vækkeur.

”Til syvsoveren: Dit vækkeur lyder som en regnskov på steroider, og det ringer mindst 30 minutter hver morgen kl. ca. 6.15. Vil du venligst, 1) Vågne lidt hurtigere, 2) Skrue ned for skovlydene 3) Evt. vælge en anden vækketone,” står der.

Se alle billederne her.

Hvad har du oplevet af mærkelig adfærd fra dine naboer?

 
Tags: 
Nøgleord: