18 år efter forsvinden: Mand fundet død i konens baghave

18 år efter forsvinden: Mand fundet død i konens baghave

image title: 
Foto: Paul Maguire/123rf.com
Ingen havde set walisiske John i 18 år. Den lokale brandmand forsvandt pludselig fra sit hjem i byen Beddau i det sydlige Wales i 1997. Han var 67 år gammel. Ingen efterlyste ham eller meldte ham savnet, da ingen tilsyneladende anede uråd.

Forleden dukkede hans jordiske rester så pludselig op i en gyde ved konens rækkehus. Liget var ifølge mediet, The Telegraph, pakket ind i plastik.

Konen, Leigh Ann Sabine, døde i oktober efter længere tids kræftsygdom, og det var blandt hendes efterladenskaber, at naboerne gjorde det makabre fund: Skelettet af den forsvundne mand dukkede op i baghaven.

Politiets teori er, at Leigh Ann Sabine levede de sidste 18 år af sit liv med liget af sin mand. De mistænker hende også for at stå bag hans død.

LÆS OGSÅ: Firma gav alle medarbejdere 680.000 kr

”DNA-beviser har bekræftet identiteten af Hr. Sabine, som sidst blev set i 1997. Fru Sabine afgik ved døden 30. oktober i år, og er på nuværende tidspunkt den hovedmistænkte,” siger en talsmand fra politiet til avisen.

Politiet efterlyser nu venner og bekendte til parret, der kan fortælle lidt om deres forhold, dengang de stadig var sammen.
Ifølge nabokonen, Violet Scott, var Leigh Ann en meget aktiv kvinde, som kunne være meget direkte, men hun har alligevel svært ved
at forestille sig, at hun kunne finde på at slå nogen ihjel.

Ægteparret havde fire børn, som alle havde mistet kontakten med forældrene.

Burde politiet lade sagen ligge, når hustruen alligevel er død?

Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: