19-årig døde på mystisk vis nytårsaften

19-årig døde på mystisk vis nytårsaften

image title: 
Radomir Tarasov/ 123rf.com

19-årige Tore Vendelhaven fejrede nytårsaften sammen med sine venner på Nørrebro, og havde en aftale om at tage videre til en fest i Brøndby senere på aftenen. Tore nåede aldrig frem til festen, men blev på tragisk vis dræbt af et tog ved Ishøj station.

I aftenens løb havde Tore fået alt for meget at drikke, og vennerne bad ham derfor om at tage hjem og sove rusen ud. Men Tore ville ikke hjem, og da vennerne efterlod ham, forsøgte han selv at finde efterfesten.

Det lykkedes dog ikke den fulde unge mand at finde til Brøndby. I stedet havnede han i Ishøj, hvor en forbipasserende kvinde fandt Tore sovende i et vejkryds. Kvinden har efterfølgende kontaktet og fortalt Tores mor, Lone Vendelhaven om episoden.


LÆS OGSÅ: Tidligere MGP-stjerne blev bedøvet til nytårsfest

”Hun forsøger at hjælpe ham op. Men da han vågner, flygter han fra hende og ind i området omkring Ishøj Station. Her leder kvinden efter ham, men finder ham aldrig. Hun forsøgte på alle mulige måder at hjælpe ham, ” fortæller Lone til Ekstra Bladet.

Lone giver udtryk for, at det betyder meget, at hun ved, hvad hendes søn foretog sig i de sidste timer inden han gik bort. Hun har modtaget en masse kondolencer fra mange, der kendte Tore, som skriver positive og gode minder om ham, han var generelt meget vellidt.

Hvad der helt præcis skete nytårsaftensnat, og hvorfor den unge vellidte mand havnede på skinnerne, er endnu uvist.

Hvordan tror du, Tore havnede på skinnerne

Ekstra Bladet
 


Tags: