200 danskere ledte efter Emilie i weekenden

200 danskere ledte efter Emilie i weekenden

image title: 
Foto: 123rf.com
Hele søndagen tilbragte flere frivillige fra hele Danmark dagen på at finkæmme områder i og omkring Korsør i forsøget på at finde nye spor i sagen om den forsvundne Emilie Meng.
 
”Vi har været over 200 mennesker, og Danmark har været bredt repræsenteret,” siger Sofie Sønderup, som er formand for Facebook-gruppen Forsvundne Personer!, der står bag aktionen.
 
Eftersøgningen stoppede omkring klokken 19 søndag aften, og forløb som planlagt.
 
Eftersøgningen foregik både på land, i vandet og i luften. Store områder omkring Korsør blev finkæmmet af folk på hesteryg og til fods, samtidig med at droner blev sendt i luften for at se området foroven.
 
Desuden blev en af de største dykkeraktioner i Danmark foretaget i forsøget på at finde Emilie. 70 frivillige dykkere gennemsøgte det store havområde Korsør Nor i samarbejde med marinehjemmeværnet og Københavns Brandvæsen.
 
LÆS OGSÅ: Mary på besøg: Specialbørn sendt væk
 
I et vådområde ved Tårnborg Kirke nær Korsør blev der søndag formiddag fundet knoglerester, som senere blev undersøgt af Sydsjælland og Lollands politi. De fastslog dog, at knoglerne stammede fra en hjort.
 
”Emilie er stadig ikke kommet hjem, så vi forsætter med at lede,” siger Sofie Sønderup.
 
Sofie Sønderup har hele søndagen været i kontakt med Emilies forældre, som hun har dyb medlidenhed med, og derfor gerne vil hjælpe så meget som muligt. Dette vil derfor ikke være den sidste eftersøgning efter Emilie.  
 
”Nu skal vi tænke over, hvad vi kan gøre. Krydse de steder af, vi har gennemsøgt i dag, og finde ud af hvad vi så skal. Vi er ikke færdige,” fastslår Sofie Sønderup.
 
Hvad tror du der er sket med Emilie?
 
Ekstra Bladet