21 årig lever som voksenbaby

21 årig lever som voksenbaby

image title: 
Foto: blueskyimage/123rf.com
Ud ad til ligner Jess en helt almindelig voksen kvinde med nogle få tatoveringer og næsepiercing. Men bag sit ydre gemmer hun sin fortrukne identitet.

Jess på 21 elsker nemlig at sove med sine tøjdyr i den store krybbeseng, hvor hun iført ble bliver fodret med sutteflaske. Det foregår i rummet, hun og hendes kæreste har indrettet som en forvokset udgave af et babyværelse.

Jess bor sammen med sin 24-årige kæreste David i byen Lakeland i Florida, USA, hvor hun til daglig arbejder, ironisk nok, som barnepige.

LÆS OGSÅ: Danskere vil have alternative behandlinger hos lægen

Men hjemme i privaten er rollerne byttet om. Her har Jess nemlig sin egen babysitter i form af David, som hun kalder ’Daddy’, ligeså snart bleen er kommet på.

”Jeg kan godt lide at gå med ble, for det er meget betryggende,” fortæller Jess, som dog pointerer, at hun kun tisser i dem.
”David er ikke så glad for bleerne, som jeg er. Han vil ikke skifte mig ud af en beskidt ble, men han er dog villig til at putte en ren ble på mig,” siger hun.

Om at skifte ble og blive kaldt ’Daddy’ siger David:

”Det rører mig ikke, at hun har ble på. Det bedste ved at være Jess' 'Daddy' er at passe på hende. Så længe hun er glad, er jeg glad.”
Som babysitter er det David, der bestemmer. Og hvis hun bryder reglerne, kan hun eksempelvis blive straffet med smæk. De er dog enige om, at der intet seksuelt er over deres leg.

”Vi har aldrig haft sex, mens vi leger,” fortæller Jess, som støttes op af David:

”Vores leg er på ingen måde seksuelt stimulerende for mig.”

Hvilke andre utraditionelle ’lege’ kender du?

Ekstra bladet 
Tags: 
Nøgleord: