22-årig fængslet for at lyve om kræft til lærer

22-årig fængslet for at lyve om kræft til lærer

image title: 
Foto: Facebook
Den 22-årige pige fra England erklærede sig blandt andet skyldig i beskyldninger om, at hun har bildt sin tidligere lærerinde ind, at hun var syg af kræft og havde tre måneder tilbage at leve i.
 
Det skriver flere engelske medier.
 
”Det er en besynderlig, men meget forstyrrende sag. Jeg kan med sandhed sige, at det er den mest ekstraordinære sag, som jeg har haft at gøre med længe,” siger dommeren i sagen Christopher Harvey Clark ifølge Daily Mail. 

LÆS OGSÅ: Chokeret nabo: Fortryder jeg så den døde

Allerede som 16-årig startede Elisa Bianco med at lyve over for Sally Rettallack, der underviste hende på St. Austell College i byen Cornwall i England.

Hun fortalte lærerinden, som hun havde fået et nært forhold til, at hendes mor og stedfar var alkoholikere. Lærerinden fik ondt af pigen og lod hende bo hos sig i en periode. 
 
I 2012 kom den unge kvinde igen hjem til Sally Retallack for at bo hos hende i et 'par dage.' Dagene blev efterfølgende til måneder, og Elisa Bianco fortalte, at hun fejlede forskellige sygdomme. Det gjorde hun for at få lov til at blive.
 
På et tidspunkt bildte hun Sally Rettallack ind, at hun var syg af kræft og kun havde tre måneder tilbage at leve i.
 
Sally Retallack hjalp både Emilia Bianco økonomisk og sørgede for en farvelfest for hendes venner, i den tro at hun var ved at dø.
 
Hver dag satte hun Bianco af ved hospitalet. Ifølge mediet The Telegraph tog hun dog aldrig på hospitalet. I stedet ventede hun på en cafe i nærheden af hospitalet, hvor hun påførte sig selv falske bandager.
 
Ifølge mediet Mirror blev lærerinden så rørt over pigens tragiske skæbne, at hun sagde sit job op for at være der 100 procent for pigen i, hvad hun troede var hendes sidste tid. 
Pigens manipulationer førte også til, at ægteskabet mellem Sally Rettalack og hendes mand gik i stykker.
 
Til sidst blev Sally Rettalack mistænksom overfor Bianco og opsøgte det hospital, som Elisa Bianco påstod, at hun modtog behandling på. De havde aldrig hørt om pigen
 
Det gik herefter op for hende, at hun var blevet manipuleret af pigen igennem flere år. Dommeren viste ingen nåde overfor den 22-årige pige, der blev dømt to år og otte måneder i fængsel.

Hvad er det værste, du har løjet om?

TV 2
Tags: 
Nøgleord: