23-årig troede han skrev med 14-årig pige, men så skete dette…

23-årig troede han skrev med 14-årig pige, men så skete dette…

image title: 
Foto: Sakdawut Tangtongsap/123rf.com
To mænd på 21 og 22 år fra Aarhus sigtes for et avanceret hjemmerøveri mod en 23-årig københavnsk mand, som de lokkede i en sex-fælde på en chat-side på internettet.

Mændene mistænkes også for røveri mod andre ofre, som ikke har henvendt sig til politiet endnu.
Ifølge sigtelsen oprettede mændene en falsk profil og chattede med offeret, som fik lokket den 14-årige pige hjem til sin lejlighed i København.

Men da det ringede på døren fik den 23-årige mand sig noget af en overraskelse, for i stedet for den 14-årige pige, stod der to mænd, der efterfølgende overfaldt manden og lagde ham i håndjern.

LÆS OGSÅ: Far og datter var kærester i tre år

De forlangte, at han hævede kontanter til dem, men det mislykkedes i løbet af natten, så han blev holdt fanget og udsat for vold indtil næste dag, hvor han hævede 95.000 kroner, som han gav afpresserne.

Manden anmeldte røveriet til politiet, der siden har efterforsket sagen, blandt andet med IT-undersøgelser af chatten.
De to mænd er blevet anholdt og sigtet i sagen.

”Det er en ny metode, der er benyttet ved hjemmerøveriet. Vi har en formodning om, at de også har brugt den falske profil med den 14-årige pige til at finde andre ofre, som blot ikke har anmeldt det til politiet,” siger René Frederiksen, røveri-sektionen hos afdelingen for personfarlig kriminalitet.

Politiet vil derfor gerne have henvendelser fra eventuelle andre ofre, der har været udsat for tilsvarende røverier eller afpresninger.

Skal den 23-årige mand også straffes for at have skrevet med den ”mindreårige” pige?

Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: