3 forsikringer, du ikke kan undvære: Indbo-, ulykkes- og bilforsikring

3 forsikringer, du ikke kan undvære: Indbo-, ulykkes- og bilforsikring


Dette indhold er sponsoreret.

Er du en af dem, der har fuldstændig styr på alle dine forsikringer? Eller er du i stedet en af dem, der synes, det er lidt af en jungle at finde ud af, hvilke forsikringer der er gode er have, og hvad forskellen på dem egentlig er? 

Bare rolig. Vi er her for at hjælpe dig. Her i artiklen kommer vi med vores bud på tre forsikringer, som er rigtig gode for dig at have. For selvom forsikringer ikke er det mest spændende at bruge krudt på, og du helt sikkert kunne finde noget sjovere at bruge pengene på, så bør du ikke snyde dig selv for at have styr på dem alligevel. 

Hvis uheldet pludselig er ude, er de rigtig gode at have. Det kunne for eksempel være, du fik brug for en bilforsikring, hvis nogen ved et uheld en dag påkører dig? 


Bilforsikring er din sikring som bilejer

Er du bilejer? Eller drømmer du om snart at få et sæt bilnøgler i hånden? Så er det en god ide at få fingrene i en bilforsikring. 

En bilforsikring kan ofte tilpasses til lige præcis dine behov. Det kan for eksempel være, du køber en forholdsvis ny bil, og så er det en rigtig god ide at få en bilforsikring, hvor der er kaskoforsikring inkluderet ‒ men det er ikke et lovkrav. 
 

Når du tegner din bilforsikring, er det lovpligtigt med en ansvarsforsikring

Der er dog visse dele af en bilforsikring, du ikke kan slippe udenom. Det er nemlig lovpligtigt, at du har en ansvarsforsikring. Det er den del af din bilforsikring, der går ind og dækker, hvis du under et biluheld forvolder skade på andre eller deres køretøjer. 

Så skal du ud at trille på vejene? Ja, så kommer du altså ikke udenom en god bilforsikring. 
 

Pas godt på dine ejendele med en skræddersyet indboforsikring

Vil du gerne passe godt på dine ejendele? Så er det en indboforsikring, du skal sørge for at have tegnet.

Hvis du skulle være så uheldig at blive ramt af for eksempel indbrud, så er det din indboforsikring, der går ind og dækker. 

Det er også din indboforsikring, der kommer dig til undsætning, hvis du for eksempel kommer til at ødelægge din vens computer. 
 

Ulykkesforsikring er til dig, der vil føle dig tryg ‒ hver dag

Det er ikke rart at tænke på, hvis du en dag skulle være stå i en situation, hvor du kommer ud for en ulykke og ender med men. Desværre er det alligevel nødvendigt at sikre, du får den nødvendige støtte økonomisk, hvis det værst tænkelige skulle ske. Og det er her, en ulykkesforsikring kommer ind i billedet. 

Har du tegnet en ulykkesforsikring, kan du have ro i maven velvidende om, at du “bliver grebet”, hvis du en dag for eksempel står og skal igennem et langt behandlingsforløb eller får varigé men efter en ulykke.

Har du styr på dine forsikringer, kan du altså sove trygt om natten velvidende om, at selv hvis uheldet er ude, så skal du nok få den støtte, du har brug for. 
 
Tags: