3 gode grunde til at anskaffe en bedre seng

3 gode grunde til at anskaffe en bedre seng

Sponsoreret indhold

Dette er en sponsoreret artikel
 
Hver dag/nat lægger flere tusinde danskere sig til at sove i en seng, der ikke er optimal for deres ryg og led. Og hver nat betyder det, at folk i alle aldersgrupper oplever irritation, smerter osv., som gør, at de helt overordnet får en nedsat livsglæde.
I artiklen her kigger vi ind i, hvad der faktisk sker med dig, din krop og dit humør, når du lægger dig til at sove i en seng, der ikke er optimal til din krop og din vægt. Læs med videre og bliv klogere på, om du faktisk ligger og sover i en seng, der er dårlig for dit helbred.

Det sker der med dig:

Det giver selvfølgelig sig selv, at man kan få ryg- og ledsmerter, når man lægger sig til at sove i en seng, der ikke er optimal ift. længde og vægt. Og det er selvfølgelig ingen overraskelse, at det faktisk kan have alvorlige konsekvenser for dig og dit helbred generelt, hvis denne tendens fortsætter, uden at man griber ind. Men for de fleste er det faktisk ikke helt logisk, at det også går ud over mere end bare dit fysiske helbred.

For selvom de fysiske belastninger ikke kommer som nogen overraskelse, er det en helt anden historie, når det kommer til de mere psykiske udfordringer, man kan opleve, når man sover dårligt. For med irritation om natten er man generelt også dårligere til at virke positiv og glad om dagen. Og i nogle tilfælde er det så alvorligt, at man faktisk kan virke irriteret og frustreret gennem hele dagen, hvis man ikke har fået den optimale søvn og sovet behageligt. Og så kan man jo dække den til med sengetæpper eller pyntepuder – så man også får en seng, der pryder hele soveværelset.

På den måde kan man jo sige, at det også går ud over mange andre end bare dig selv, hvis du ikke sørger for at få en god nattesøvn – og ville det ikke være uheldigt, at det skulle gå ud over ens børn, kollegaer og venner, bare fordi man er for nærig til at prioritere en ordentlig seng. Har du dog ikke midlerne til at købe lige nøjagtig den seng, der vil være perfekt til dig, er det altså en lille, men vigtig ting – som man bør investere i. Læs mere her om mulighederne for at finde investeringer til ens nye komfortable seng, der gør både hverdag og helbred bare en smule bedre.