3 gode idéer til en personlig fars dags gave

3 gode idéer til en personlig fars dags gave

Sponsoreret indhold

I Danmark fejrer vi fars dag den 5. juni – altså på grundlovsdag. Mens nogle familier gør et stort nummer ud af fejringen med dyre gaver, foretrækker andre at holde det mere intimt ved at forære deres far hjemmelavede og personlige gaver. Vil du overraske din far med en gave, han ikke vil kunne stå for, kan du med fordel læse med herunder, hvor vi har samlet inspiration og gode idéer til personlige fars dags gaver.

Find den rigtige gave til fars dag

På fars dag hylder vi din hverdagshelt – din far! Derfor skal du selvfølgelig også have fundet ham en personlige gave eller overraskelse.

Fars dag handler imidlertid om meget mere end din egen far. Har du små børn, der gerne vil fejre deres far, er det derfor oplagt, at du hjælper dem i mål med en sød eller hjemmelavet personlig fars dags gave.

Men hvad er en personlig gave egentlig? En personlig gave kan være alt fra hjemmelavede kreationer til billeder og indgraverede pynteting. Så længe gaven afspejler, hvor meget du holder af din far, er du kommet godt i mål med din gave til fars dag!

Er du på jagt efter en god gave til fars dag? Så kan du finde den her!

Hjemmelavede gaver til fars dag

Står det sløvt til med lommepengene? Eller er du bare helt vild med at lave hjemmelavede gaver og kreative ting? Så er det oplagt, at du finder papir, saks og byggesæt frem inden fars dag.

Hvis din far har en stor samling af dine tegninger hængende på sit kontor fra dengang, du var barn, er det oplagt at give ham en ny tegning eller et maleri i gave på fars dag.

Foretrækker han at stå i køkkenet eller bygge ting ude i haven, kan du lave en hjemmelavet gave til ham i træ. Det kunne for eksempel være et flot skærebræt, en unik smørkniv eller et praktisk saltkar. Eller hvad med et flot krus til morgenkaffen, du har dekoreret med flotte tegninger?

Kun fantasien sætter grænser for, hvilke hjemmelavede gaver du kan give til din far på fars dag. Har du små børn, kan det være en rigtig god idé at hjælpe dem godt på vej med deres hjemmelavede og personlige fars dags gaver.

Oplevelser er den ideelle gave til fars dag

Vil du give din far en personlig gave, I kan opleve sammen? Så er en oplevelsesgave det ideelle gavevalg til fars dag!

Vælg mellem alt fra ølsmagningen til sportsaktiviteter i skoven eller madkurser. Din far vil elske din gode idé og med garanti også oplevelsen! 

Går du efter en mere budgetvenlig gave til fars dag, kan du invitere ham med på en lang gåtur i skoven, overraske ham med morgenmad på sengen eller foreslå, at I laver en aktivitet sammen, han elsker.

Fotogaven – den personlige fars dag gave, han ikke kan stå for!

Der er ikke noget bedre end at få en personlig gave fra dem, man holder allermest af – sine børn!

Vil du gengælde din fars kærlighed og gode humor, er det derfor oplagt at give ham en personlig gave, der repræsenterer jeres forhold.

En personlig gave kunne f.eks. være en indgraveret pynteting, hvor der står ”til verdens bedste far”, eller en T-shirt, hvor du har printet et sjovt billede af ham og familien på maven.

Har han billeder hængende af sin familie overalt? Så er det oplagt at give ham et flot fotoalbum fyldt med gode minder, en flot ramme med et personligt billede eller et cover til telefonen med et personligt billede.

Der findes med andre ord et have af gode idéer til personlige fars dag gaver. Nu handler det bare om at vælge den rette og overraske din far – eller dine børns far, som aldrig før.