3 gode råd til at beskytte hjemmet mod indbrud

3 gode råd til at beskytte hjemmet mod indbrud

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Vidste du, at der faktisk bliver begået intet mindre end tre indbrud i timen i Danmark? Faktisk er vi det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud i private hjem per indbygger. Sidste år blev der i gennemsnit begået hele 67 indbrud i private hjem – om dagen. Årsagerne til denne foruroligende statistik er mange, men en af forklaringerne er, at der bestemt er plads til forbedring, når det kommer til at tyveri- og indbrudssikre vores hjem.

Derfor kan du her i denne artikel finde 3 gode råd til, hvordan du kan beskytte dit hjem mod indbrud. På den måde kan du minimere risikoen for en kedelig afslutning på ferien, når du kommer hjem efter en skøn ferie og opdager, at alle dine ejendele og affektionsværdier er væk.

De 3 gode råd er:
  1. Lad hjemmet se beboeligt ud
  2. Få monteret et alarmsystem
  3. Lej boligen ud, mens du er på ferie
 

1. Lad hjemmet se beboeligt ud

Det første af de tre punkter handler om at lade hjemmet se beboeligt ud, også selvom du ikke er hjemme. Skal du på ferie, kan det for eksempel være en god idé at lade en lampe placeret centralt i huset være tændt eller at tilslutte en timer på dine lamper. På den måde tænder lamperne automatisk, når timeren bliver aktiveret, for eksempel når det bliver mørkt. Er der lys i huset om aftenen, vil det allerede signalere, at der er nogen hjemme.

Noget andet, der ofte afslører, at vi ikke er hjemme i længere tid, er postkassen, der bugner af reklamer allerede efter en uges ferie. Skal du være væk fra hjemmet i længere tid, kan det derfor være en god ide at aftale med naboen, at vedkommende sørger for at tømme postkassen.

Skal du på ferie i flere uger i træk, og ligger dit hus og din have ud til vejen, vil det typisk også hurtigt kunne ses, at du ikke er hjemme og formentlig heller ikke kommer hjem foreløbig. Det kan blandt andet vise sig i det lange græs, som ikke er blevet slået. Derfor kan det også være en god idé at indgå en aftale med naboen om en hurtig græsslåning en gang om ugen. Du sørger naturligvis for at gøre det samme for naboen, når det er deres tur til at tage på ferie.
 

2. Få monteret et alarmsystem

Det andet punkt på listen er at få monteret et alarmsystem samt videoovervågning. På den måde vil alarmselskabet blive alarmeret, hvis alarmen går, og en indbrudstyv er i gang med at bryde ind. Her kan du vælge mellem rigtig mange forskellige alarmpakker, så du har mulighed for at vælge lige netop den løsning, som passer til din bolig og dine behov. Se mere på Verisure.dk.

Følg Verisure på Facebook eller hold øje med Verisure Instagram, da du her løbende vil kunne finde gode råd til, hvordan du på bedste vis kan tyverisikre din bolig.
 

3. Lej boligen ud, mens du er på ferie

Skal du på ferie i en uge eller længere tid, så kan det være en rigtig god idé at leje boligen ud, mens du er på ferie. På den måde slipper du for at indgå aftaler med naboen, og huset ser naturligt beboet ud i den periode, du er væk. Samtidig kan du også tjene på at leje huset ud, eller du kan bytte bolig med andre i enten indland eller udland. På den måde kan du enten få en gratis ferie eller en væsentlig billigere ferie, end du ellers ville få.

 
Tags: