3 gode råd til at forhøje din livskvalitet

3 gode råd til at forhøje din livskvalitet

image title: 
Dean Drobot/123rf.com
Tag kontakt til dine nærmeste:
Mennesket har fra naturens side et behov for kontakt og nærvær. Et ideel måde, hvorpå du kan forhøje livskvaliteten er deraf at tage kontakt til dine nærmeste med det samme. I vores tid med messenger, sms og facebook er der ingen undskyldninger for ikke at skrive en besked og høre, hvordan andre har det. Det bedste af det hele - de bliver helt sikkert også glade for, at du har skrevet til dem. Der er ikke noget at være bange for!
 
Undgå unødige bekymringer: 
Mange personer går rundt med en masse unødige bekymringer. Andre er desværre reelle nok… Uanset hvad vil det ophøje livskvaliteten, hvis mængden af bekymringer mindskes. For mange er en stor bekymring økonomien. Hvis man eksempelvis har en række af dyre kviklån er det en stor fordel at se om de kan samles til et samlet lån med en lavere rente. Læs mere om dette på Lån.dk. Andre bekymringer kan være for ens børn, venner, familie osv. Som udgangspunkt vil alvorlige bekymringer altid blive erstattet af mindre vigtige ting - men det er trods alt rart at kunne sige til sig selv: “Har jeg i virkeligheden noget at være bekymret over?”.

LÆS OGSÅ: Glemsom? Sådan styrker du hukommelsen 
 
En god metode til at komme over små og unødige bekymringer er at sammenligne sig selv med nogle som har det meget værre. Dette kunne eksempelvis være at læse om fattigdom og krig, se en sørgelig film eller lignende. Det lyder umiddelbart ikke som en rar metode, men den er særdeles effektiv - ens egne problemer ser knap så store ud, hvis de sættes i perspektiv til mere alvorlige ting.
 
Husk at gøre de ting som du holder mest af:
Det sidste og vigtigste råd er at huske at gøre de ting i hverdagen som du holder mest af. Hvis du bliver glad af at gå til bageren og hente rundstykker i weekenden - så gør det. Uanset om du bliver glad af at gå i byen eller gå i fitness - gør det. Selvom det har konsekvenser eller man måske ikke lige har råd til de ting som skaber værdi - så find en metode til, at du kan få disse ting til at gå i opfyldelse. Vi lever kun en gang og det er særdeles vigtigt, at vi benytter tiden på at være glade.
 
Tags: