3 steder du kan nyde påskeferien

3 steder du kan nyde påskeferien

Det er det samme hvert år, hvad skal vi dog tage os til i påskeferien. Der er altid mange gode muligheder for at opleve noget i påsken, men hvad skal man dog vælge? Går du og overvejer at holde en lille påskeferie, med din familie eller kæreste, så kommer der her tre fine steder du kunne tage hen og opleve nye sider af Danmark.

Påskeferie på Fyn og øerne

Fyn er mange gange et overset sted hvad angår ferier i Danmark, men der er masser af muligheder for at få sig en hygge påskeferie på Fyn, der er påskemarkeder udstillinger og hyggelige aktiviteter for både store og små, her kommer nogle oplagte muligheder. Er man den kreative type, kan man besøge Corra Design Lysstøberi, hvor du selv kan prøve kræfter med at designe dit eget lys. Har man børn med på påskeferien, kan man d. 15. april i Nyborg komme til masser af påskesjov og aktiviteter til de små. Her kan du male påskeæg, lave påskepynt, synge og danse. Er man den lidt mere vovede type, kan man prøve bridgewalking ved Lillebælt. Her får du en guidet tur over broen, hvor du kan opleve højden og suget i maven. Der er en fantastisk udsigt ud over vandet og Fyn. Er man ikke friluftstypen, kan du fylde dagene med at lære at vinde i poker, du kan læse mere om poker her.

Bornholms påskeidyl

Bornholm er kendt for sine klipper og ruiner, men der er meget mere at byde på fra Bornholm. I påsken har du mulighed for at se den store dinosaurudstilling på NaturBornholm, komme helt tæt på en bisonokse og er du den traditionelle type kan du stadig nå at se Nordeuropas største borgruin Hammershus, hvor der for nyligt er åbnet et helt nyt besøgscenter. For de små er der påskesjov i Hasle, hvor der kommer til at være masser af højt påskehumør, eller oplev den sjove påskeægjagt i Gudhjem, der løber over hele tre dage. Her kan du desuden vinde flotte præmier. Blive man lækkersulten, kan man smage lækker fisk til Trollingtræf Bornholm, ørreddag og den berømte fiskebuffet. Har du lyst til aktivitet i den påskeferie, så er der flere vandreture, motionsløb og meget mere. Hvis vejret dog ikke bliver til udendørsaktiviteter, kan du altid tjekke denne artikel om gode tv-serier ud, her på vores side.

Påskeferie i storbyen

Kommer man selv ikke fra en storby, kan det være yderst seværdigt at tilbringe sin påskeferie i Danmarks største by og hovedstad, København. Her er det også masser af forskellige påskeaktiviteter, midt inde i storbyen, for foruden de traditionelle seværdigheder, er der også specielle påskearrangementer i vente. På Visit Carlsberg kan du komme på æggejagt i Carlsbergs gamle, historiske rammer. Imens du samler alle de påskeæg du kan, vil du møde og hilse på de gamle bryggerheste og få en tur i en hestevogn. Tivoli er også en oplagt mulighed i påskeferien, med deres flotte udsmykning. Derudover kan du deltage i æggejagter på Den Blå Planet, Den Hirschsprungste Samling og opleve fede workshop på Dansk Arkitektur Center.
Tags: