3 tilbud på din næste bustur

3 tilbud på din næste bustur

Busbranchen og leje af bus kan være en jungle at finde ud af, hvis ikke du er vant til at leje en bus eller har prøvet det før. Der findes mange forskellige busselskaber i Danmark. Både store og små. Men at der er mange af slagsen, gør det ikke ligefrem nemmere for dig, der bare gerne vil leje en god og billig bus til din næste bustur. På https://www.3bustilbud.dk/ kan du på få klik sende din forespørgsel efter leje af en bus afsted. Derefter vil 3bustilbud behandle din forespørgsel og give dig tre forskellige tilbud på leje af en eller flere busser fra tre forskellige selskaber. De tre selskaber vælges på baggrund af pris, service og hvor både du og selve selskabet befinder sig, så I er tæt på hinanden. Du modtager de tre tilbud, og du kan i ro og mag vælge, hvilket tilbud du vil tage imod. Du skal ikke længere forholde dig til et marked fyldt med selskaber, som vil leje dig en bus. Nu skal du kun forholde dig til tre selskaber og tre helt konkrete tilbud, som er skræddersyet til netop din forespørgsel.

Find den rette størrelse til din gruppe

Der findes forskellige størrelser og typer af busser, og det er selvfølgelig afgørende, hvor mange mennesker I skal være i den bus, I lejer. Hos 3bustilbud lejer de busser i forskellige størrelser. De lejer minibusser, turistbusser, dobbeltdækkerbusser og ikke mindst VIP-busser, hvis det hele bare skal være lidt mere lækkert og luksus, når I skal på tur. VIP-busserne kan bare lige det ekstra, og komforten og kvaliteten er sparket helt i top. De er derfor ideelle til virksomheder, som skal kæle ekstra meget for enten medarbejdere eller samarbejdspartnere. Men det er også en ideel bustype, hvis du bare ønsker, at jeres tur skal være noget udover det sædvanlige. Hvis I derimod er en mere intim og lille gruppe, der skal afsted, kan du overveje, om din forespørgsel skal rettes mod at leje en minibus. De kan rumme fra 9 til 20 personer og er derfor gode til mindre grupper, som blot ønsker at følges ad i samlet flok. Derudover er der turistbusserne, som er den mest almindelig bustype. De kan rumme omkring 55 personer, og hvis du ikke er helt sikker på, hvad en turistbus er, så er det simpelthen bare de busser, som du oftest ser på de danske veje. Hvis I er en stor gruppe, kan I leje en eller flere dobbeltdækkerbusser med plads til 84 mennesker.

Fyld op eller vælg en mindre

Hvis de, som skal med på busturen, selv skal betale for transporten, er det væsentligt, at I sørger for at fylde bussen op, så deltagerne ikke hver især betaler for de sæder, der ikke bliver brugt. Overvej om det kan betale sig med to mindre busser eller med én stor. Det kommer an på, hvor mange I er, og hvor meget I kan fylde bussen op. For at turen bliver billigst muligt pr deltager, skal I sørge for at fylde den valgte busstørrelse så meget op som muligt.
Tags: