30-årig voldtægtsmand delte seng med sin mor

30-årig voldtægtsmand delte seng med sin mor

Sponsoreret indhold

Mandag fik 30-årige Axel Otto Berthel Paaviannguaq Christiansen lov til at få det sidste ord, inden et nævningeting skulle beslutte, hvilken straf han skulle have for brutalt at have voldtaget en 38-årig kondiløber i august sidste år.
 
”Jeg vil helst gerne hjem til mine forældre, for vi skal snart have konfirmation og barnedåb. Jeg vil helst gerne hjem,” udtalte manden ifølge BT.
 
Men retten mente ikke, at den 30-årige mand skulle have lov til at rejse tilbage til Grønland. I stedet blev han idømt forvaring på ubestemt tid.

LÆS OGSÅ: Blodig hævn: Skar penis af 54-årig mand
 
Under retssagen er det kommet frem, at manden havde en svær opvækst, hvor der blev flyttet rigtig mange gange i forbindelse med faderens job som lærer, og hjemmet var angiveligt præget af vold, skænderier og alkoholmisbrug.
 
Der er desuden blevet lavet en mentalundersøgelse af manden, som viste, at han altid har været genert anlagt og haft svært ved at etablere og fastholde venskaber med andre. Som den yngste ud af seks søskende er han heller aldrig flyttet hjemmefra, og mentalerklæringen beskriver forholdet med moderen som ”unaturligt tæt – grænsende til infantilt”, blandt andet fordi de ifølge BT deler seng, og han ligger og sover op ad hende.
 
Hvornår bør børn stoppe med at sove i deres forældres seng?

BT