33-årig direktør havde 12-årig ’slavetøs’

33-årig direktør havde 12-årig ’slavetøs’

image title: 
Foto: nito500/123rf.com
En 33-årig direktør er anklaget for med billeder, videoer, ordrer og et slags ’sexpensum’ at oplære en 12-årig pige til at blive ’slavetøs’ for ham.

Udover at være anklaget for voldtægt er manden også tiltalt for andet seksuelt forhold under tvang samt blufærdighedskrænkelser af pigen.

Bevisførelsen mod manden er ifølge Ekstra Bladet blandt andet en række beskeder og billeder sendt mellem den tiltalte og den 12-årige pige på chat-tjenesterne KIK, Tinder og Snapchat.

Den tiltalte erkender, at han har haft samleje med den 12-årige pige. Dog nægter han, at det er foregået under tvang eller trusler om vold, som anklageskriftet ellers siger.

LÆS OGSÅ: Så mange kvinder bliver chikaneret på jobbet

Han forklarede, at de havde fundet hinanden på dating-tjenesten Tinder i november sidste år, og at de havde indledt et frivilligt dominansforhold.

”Jeg ledte efter en slavetøs, og det var jeg åben om på Tinder,” fortalte den 33-årige i retten ifølge Ekstra Bladet.
Efterfølgende begyndte den 33-årige at sende billeder af kvinder i forskellige stillinger, som pigen skulle kunne uden ad, når de mødes:

”Hvis du ikke kan dem, så vil du blive straffet. Men ikke hårdt til at starte med,” skriver den 33-årige blandt andet i beskederne.

I korrespondancerne mellem den 33-årige mand og den 12-årige pige omtaler den tiltalte pigen som sin ejendom. Den 12-årige svarer desuden konsekvent med ’ja eller nej herre’, og afslutter samtalerne med: ’Godnat herre. Jeg er din slave, din ejendom og tilhører kun dig.’

Ifølge anklageskriftet endte korrespondancerne ud i et møde mellem de to i november sidste år. Her blev den 12-årige pige så voldtaget i den 33-åriges bil. Efterfølgende aftalte de to at mødes endnu en gang, det blev dog aldrig til noget, da pigens forældre opdagede beskederne og straks anmeldte den tiltalte til politiet.

Burde manden få en mildere straf, fordi pigen på forhånd har indvilget over sms?

Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: