4 gode råd til dig er nervøs når du handler på nettet

4 gode råd til dig er nervøs når du handler på nettet

Flere og flere indkøb foregår i dag online. Faktisk er den danske e-handel i 2018, steget med over 800%. Det er dog stadig ikke alle, som er helt trykke ved at handle online endnu. Er du også stadig lidt nervøs, når du oplyser dit dankort nummer på en webshop? Så læs her 4 gode råd, som kan hjælp dig i gang med at handle på nettet, med ro i maven.

Kig efter e-mærket

En af de bedste metoder, som du kan bruge til at finde ud af, om en webshop, lever op til den danske lovgivning om nethandel, er ved at kigge efter e-mærket på deres side. Hvis webshoppen er e-mærkede, så kan du i de fleste tilfælde, nemlig stole på at den butik, som du er i gang med at handle hos, kan stoles på.

Undersøg altid det sted du handler på, inden du køber

Hvis du ikke kan finde e-mærket på webshoppen, så betyder det ikke, at du ikke kan handle i denne e-butik. Der kræver blot, at du laver din undersøgelse af webshoppen og hvem der står bag den lidt dybere. Du kan f.eks. tjekke sidens eksterne anmeldelser fra sider som Google My Business, Trustpilot og Facebook.

Udover at tjekke anmeldelser på disse sider, så kan du også undersøge virksomheden på CVR.dk, ved at skrive deres CVR-nummer. Kan du ikke finde et CVR-nummer fra virksomheden på deres hjemmeside, så kan det godt være, at du skal tjekke om du kan finde de produkter som du gerne vil købe et andet sted.

Sammenlign altid flere sælgere

Selvom du har fundet ud af, at den webshop som du vil bruge, er et godt og sikkert sted at handle, så kan det godt være at du stadig kan finde produkterne du vil købe billigere, et andet sted. Der findes i dag tusindvis af sammenlignings tjenester, som du kan benytte til at finde ud af, hvor det produkt som du søger, er billigst.

Så inden du smider dit ønskede produkt i din digitale indkøbskurv, så tag lige et kig hos nogle af konkurrenterne, og se om du kan få en bedre handel der. Her skal du selvfølgelig stadig lige huske, også at tjekke om de er e-mærkede og/eller virker troværdige.

Tjek altid om du kan opnå en yderligere besparelse

Når du har fundet den forhandler, som du gerne vil købe hos. Så skader det jo ikke, hvis du lige laver en lille test, for at se om du kan opnå en yderligere besparelse. På de fleste danske webshops, finder du ofte et felt ved betalingsboksen, hvor der står ”rabatkode”. Dette felt bliver brugt, når webshoppen laver særlige tilbud til enkelte brugere. Men det betyder ikke, at du ikke også kan bruge disse koder.

Så spørger du nok, hvor skal jeg dog finde disse rabatkoder henne, hvis jeg ikke har fået tilsendt en? – Det er der heldigvis også andre som har spurgt om. Derfor er der blevet oprettet en database som hedder ”Rabatkongen.dk”, hvor du altid kan undersøge om en webshop har en rabatkode som du kan bruge.

Hjemmesiden fungerer nemt og overskueligt, ved at du blot skriver navnet på den webshop, som du gerne vil handle på i søgefeltet, så får du helt automatisk vist, om der er en rabatkode som du kan bruge til dit køb.

Du kan selv prøve at tjekke det ud, ved at klikke her: Rabatkongen.dk

Du har efter at have læst ovenstående, forhåbentligt fået mere mod på, at prøve at handle på nettet, og ved nu præcis, hvilke fælder du skal kigge efter på din digitale shopping tur.
Tags: