4 gode råd til at finde de billigste flybilletter

4 gode råd til at finde de billigste flybilletter

Flybilletten er en stor omkostning, når man skal ud og rejse. Især hvis man kun skal være afsted en uge eller mindre, så kan prisen på flybilletten fylde en stor procentdel af de samlede omkostninger ved rejsen. Det giver derfor god mening at undersøge, hvordan man kan sikre sig, at man får de billigste billetter, og det er det vi vil gennemgå i denne artikel med 4 konkrete råd.

1. Vær ude i god tid

Det første råd kender du måske godt, og det er, at du skal være ude i god tid. Men god tid betyder ikke 2 måneder før din afrejse, god tid er faktisk hele 6 måneder og derovre. Det er nemlig i dette tidsinterval, at du kan få fat i de billigste flybilletter. Flypladserne i et fly er naturligvis opdelt efter priser, og det er oftest de billigste billetter der ryger først, og derfor kan det være svært at finde en billig billet i sidste øjeblik, da de formentligt allerede er taget.

2. Følg med i flystatistikken

Hvis man læser op på, bestemte dage og tidspunkter der er billige at rejse i, vil man også opleve, at man kan gøre sig et godt flykøb. For eksempel viser flere undersøgelser, at det er billigst at rejse på tirsdage, og at man skal undgå at rejse på fredage og søndage. Det kan derfor være et klogt valg at rykke af- eller hjemrejsen en dag eller to. Årsagen til, at der er forskel på dette er, at vi foretrækker at rejse på bestemte dage. Det giver mening at rejse en fredag for mange skolebørn, og det passer også fint, hvis man skal på en forlænget rejse til en storby. Desuden vil de fleste gerne rejse på i dagtimerne, og undgår helst tidlige og sene afgangstider, hvilket også er med til at gøre netop disse billetter billigere.

3. Tjek forskellige lufthavne

Man kan spare mange penge på sin flybillet, hvis man er villig til at være en smule fleksibelt i forhold til, hvilken lufthavn, som man rejser fra og til. På den måde udvider du også dit søgefelt. Dog skal man heller ikke lade sig snyde ved at vælge en lufthavn, der ligger alt for langt væk fra ens hotel, da man hurtigt kan bruge de penge, man har sparet på transporten frem og tilbage.

5. Vær opmærksom på gebyrer

Når du er på jagt efter de billigste billetter, skal du huske at være kritisk overfor indholdet af prisen. Lavprisselskaberne er ofte de billigste, men her det ikke altid, at der hører bagage med eller sædevalg i forhold til, at i sidder sammen på flyet. Alt dette skal man lige overveje, inden man bestiller sine billetter.

Har du brug for inspiration til din ferie?

Overvejer du at holde ferie, men er du lidt usikker på, hvor rejsen til skal gå hen til? Så vil vi anbefale dig at tjekke Rejsekris.dk ud. Han er en engageret rejseentusiast, som glædeligt deler ud af sin erfaring inden for fede rejsedestinationer og mærkbare oplevelser. På siden vil du også have mulighed for at få skræddersyet en rejse, hvor der bliver sørget for hotel, lufthavstransport, billetter til seværdigheder, musicals, udflugter og meget mere.


 
Tags: