4 serier i kan starte på i vintervejret

4 serier i kan starte på i vintervejret

Som det ser ud lige nu, vil vi opleve en lang periode med regn og slud. Dette indbyder til en weekend på sofaen, hvor man får set en masse serier. Som par kan det være svært, at finde serier som falder i begges smag. Men her er samlet nogle af de serier, som både mænd og kvinder er blevet bidt af.

Game of thrones

Der er ikke lang tid til, at den 8 og sidste sæson, af den populære serie Game of thrones kommer. Derfor er det oplagt, at komme up to date på serien. Lige meget om man har set serien før eller ej, så er den spændende hver gang. Serien kan også være lidt kompliceret, og man opdager altid nye ting og detaljer, lige meget hvor mange gange, man har set serien før. 
Hvis man endnu ikke har set GOT, så har man masser at glæde sig til. For serien er flere gange, blevet kåret som verdens bedste. Dette er ikke sket uden grund, så det er bare med at komme i gang. Hvis man starter nu, kan man nå at blive klar til sæson 8 i april, og dermed også være med på hypen.
Serien indeholder alt, hvad en par serie skal indeholde. Der er masser af magtkampe, romantik, og spænding. Serien foregår i et middelalderunivers, her følger man de kampe der er, mellem forskellige huse, personer og grupperinger. Serien har masser af erotik, så det kan godt være man skal besøge Eroti inden man går i gang med serien.

Vikings

Hvis man kan lide GOT, er der også en stor chance for, at man kan lide Vikings. Her finder man også masser af krig, familie drama, og kærlighed. Serien er helt fantastisk, og du vil helt sikkert blive bidt af den. Den foregår i vikingetiden, og handler om den danske sagnkonge Ragnar Lodbrog og hans familie.

Man får i serien også et indblik i, hvordan vikingerne ifølge skaberen Michael Hirsts levede. Derudover bliver de problemstillinger, og historiske begivenheder tiden bød på, også illustreret. Serien er flot og det er mere, end et almindeligt forbrugslån fra lendme.dk der er blevet brugt på at skabe serien, og dens flotte scener.

Serien er god til par, og den vil helt sikkert give jer noget, at snakke om. Man vil nemlig komme hele følelsesregisteret igennem, når man ser Vikings. Derudover er der også noget sjovt ved, at man følger skandinaverne i serien. Mange af udspillende, og personerne har man også hørt om, hvis man interessere sig for vikingesagn.

Stranger things

Stranger things har gjort de 4 hovedpersoner, som stadig unge kult i hele verdenen. Hovedrollen Eleven spilles, af den britiske pige Millie Bobby Brown. Hun har efter sin medvirken, landet utallige modeljobs for store firmaer, blevet tilbudt masser af filmroller, og blevet folkeeje for amerikanerne. Millie er specielt blevet populær, på sin smukke fejlfri hud. Hvis du ønsker det samme, kan du besøge den kosmetiske klinik Cerix.

Serien er en Amerikansk science fiction-horror serier, som er blevet produceret til Netflix. Der er 2 sæsoner af den populære serie, og der er snak om at en tredje er på vej.

Serien foregår i en fiktiv by, ved navn Hawkins i USA. Her er en ung dreng forsvundet, og dette sættes i forbindelse med overnaturlige kræfter og begivenheder. Drengens venner forsøger, at finde ham. I deres søgen møder de pigen Eleven, som også har overnaturlige kræfter. De bliver venner med Eleven, og hun hjælper dem i deres søgen på deres ven. Serien er uhyggelig, spændende, og sjov på en gang.

Homeland

Hvis i er til spænding, uden overnaturlige elementer, er Homeland et godt bud. Den amerikanske dramaserie, handler om den kvindelige CIA-officer Carrie. Hun mener at en tidligere marinesoldat, som er hjemvendt efter, at have været holdt som krigsfange hos Al-Qaeda er blevet omvendt. Hvis dette er sandt, trues hele det Amerikanske samfund nu.
I undersøgelserne sker der mange ting, i Carrie kommer tættere på den mistænkte. Sagen viser sig, at være mere omfattende. Derfor er der også masser af spændende sæsoner, at gå i gang med. 
Tags: