41-årig komiker er endelig blevet far

41-årig komiker er endelig blevet far

image title: 
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR
Sammen med sin kone, danseren Christel Stjernebjerg, er Rune Klan blevet forældre til en lille dreng. Det skriver ugebladet Tæt På ifølge Se og Hør.

Parret har været sammen i otte år, og Rune Klan har ikke lagt skjul på, at de gennem længere tid har forsøgt at blive forældre.
Se billedet: Rune Klan har adopteret baby fra Sydafrika

Komikeren Rune Klan og hans kone, danseren Christel Stjernebjerg, er efter otte år sammen blevet forældre til deres første barn – en lille dreng, som de har adopteret fra Sydafrika.

LÆS OGSÅ: TV 2 pauser seerfavorit efter 18 år

Efter at have kæmpet mod barnløshed i flere år er komikeren Rune Klan og konen Christel Stjernebjerg nu langt om længe blevet forældre.

”Altså jeg er jo tryllekunstner. Jeg vil jo være den bedste far i verden. Jeg er træt af at være den vigtigste person i mit liv. Jeg er så mega klar til at blive far,” har Rune Klan tidligere udtalt til Metroxpress. I foråret turnerede han derfor rundt med sit show ’Barnløshed’, hvor han fortalte åbent om, hvordan det var at være 41 år, gift og barnløs.

”De sidste ti år er jeg konstant blevet spurgt: ’Skal du ikke snart have nogle børn?’. Jo! Jeg vil gerne have børn, og jeg ved, hvem jeg skal have dem sammen med, det er bare ikke sket endnu. Så tænkte jeg: ’Nu laver jeg et show for at lukke røven på dem alle sammen. For at fortælle at jeg altså er ok. Showet handler også om, at jeg fejrer, at jeg ikke har nogle børn, for så ville jeg ikke have tid til at gøre det, jeg gør. Så ville jeg forsømme dem helt vildt, når jeg konstant arbejdede,” forklarede han dengang.

Allerede nu har Runes kone Christel Stjerneberg lagt adskillige billeder op på det sociale medie Instagram, der vidner om, at parret er i Sydafrika, lige som hun afslører familieforøgelsen med et billede af tre fødder. Hendes egen, Runes og en lille barnefod. 

Kan du forstå, at Rune Klan følte, at han var nødt til at lave showet for at få folk til at stoppe med at stille spørgsmål? 

Se og Hør
 
Tags: