43-årige Mille Dinesen vil stadig have børn

43-årige Mille Dinesen vil stadig have børn

image title: 
Foto: Per Arnesen/TV 2
På tv styrer Mille Dinesen dagligt børn i alle aldre med hård hånd i sin rolle som lærerinden Rita. Sådan er det dog ikke i virkeligheden, for her har den 43-årige skuespillerinde ingen små poder at bakse med.

Det er ellers ikke, fordi hun ikke har lyst.

”Jeg har ikke droppet tanken om børn, men jeg står lidt i et vadested. Ikke på nogen dårlig måde, jeg har bare hverken lukket døren eller åbnet den helt,” siger Mille Dinesen ifølge BT til Her & Nu.

Hun var igennem mange år kæreste med Carlsberg Groups kreative direktør, Thomas Busch, men i starten af året gik de fra hinanden efter ti år sammen.

LÆS OGSÅ: Afsløring: DR-par venter deres første barn

Som et plaster på såret og for at holde de værste mor-abstinenser på afstand har Mille Dinesen erhvervet sig en hundehvalp.

”Samtidig kan jeg virkelig mærke, hvordan den skide tid bare går. Jeg vil jo så gerne og kan mærke det helt tydeligt – hormonelt – i min krop. Jeg skal tage mig af noget, af nogen. Så nu har jeg købt mig en hundehvalp! En lille labradoodle.”

”Hun er det sødeste. Og hvem ved… måske sker der det helt magiske, at jeg rent faktisk får tankerne hen på noget andet og på den måde snyder systemet og mig selv,” har Mille Dinesen ifølge BT tidligere udtalt til Alt for damerne.

Tredje sæson af den populære TV 2-serie ’Rita’ har premiere den 21. august.

Hvad mener du om Mille Dinesens beslutning om at anskaffe sig en hundehvalp?

BT  
Tags: 
Se debatter