5-årig må ikke få sit navn på nutella-glas

5-årig må ikke få sit navn på nutella-glas

image title: 
Foto: Mirco Vacca/123rf.com
 Australske Heather Taylor har gennem sin datters fem år lange liv forsøgt at vænne sig til folks reaktioner, når hun fortæller dem, hvad hendes datter hedder.

Dog blev grænsen nået, da datteren for nylig fik afslag på at få sit navn på et nutella-glas.
Nutella har i et stykke tid tilbudt at producere personlige glas, så alle kan blive lykkelige ejere af deres helt egen beholder. Men da

Heather Taylors søster forsøgte at bestille fem personlige glas til børnene i familien, fik hun at vide, at pigens navn ikke kunne godkendes.

Nevøen som hedder Oddhin fik med nød og næppe godkendt sit navn, men butiksassistentens grænse gik altså ved pigens navn, Isis.

LÆS OGSÅ: Husejer brænder formodet indbrudstyv

Da Isis’ mor nægtede at finde sig i det, blev hun sendt videre til nutellas producent, Ferrero, som bakkede op om afvisningen.

”Jeg er virkelig frustreret over det her. I gør faktisk min datters navn til noget beskidt. I vælger at afvise min datters navn i tilfælde af, at offentligheden reagerer negativt på det,” raser moren i et interview med den australske avis The Sydney Morning Herald.

Ferrero Australia har siden været ude med en officiel kommentar i forbindelse med afvisningen:

”Som i enhver kampagne er der nødt til at være en sammenhæng i den måde, vilkårene hænger sammen. Det betyder desværre, at der har været tilfælde, hvor et navn ikke er kommet på, da det kan blive fejltolket af den bredere befolkning eller anset som upassende,” skriver Nutella-producenten.

Heather Taylor forklarer dog, at datteren intet har med den islamiske organisation ISIS at gøre. Hun er derimod opkaldt efter den egyptiske gudinde Isis.

Hvad er din holdning? Kan du forstå, at nutella nægter pigen et nutella-glas med hendes navn eller overreagerer de?

Ekstra Bladet
 
 
 
Tags: 
Nøgleord: