5 biofilm du ikke må snyde dig selv for i februar

5 biofilm du ikke må snyde dig selv for i februar

image title: 
Andrea De Martin/123rf.com
Februar måned starter hårdt ud med sibirisk kulde og snebyger, og det giver rig mulighed for at tilbringe de kolde aftener indenfor i selskab med varme popcorn, cola og foran en stor biografskærm.

Kino.dk’s brugere har kåret månedens mest ventede film, som du skal se.  

1. Fifty Shades – i mørket
Fortsættelsen til bestselleren ’Fifty Shades of Grey’ er placeret på en klar førsteplads. I det erotiske drama giver Anastasia Steele denne gang Christian Grey endnu en chance, og hvordan det går, kan du se i biografen fra den 9. februar, hvor filmen har premiere.

2. La La Land
På en anden plads er musicalen ’La La Land,’ der har fået 14 oscar-nomineringer, og hvor hovedrollerne er spillet af kendte navne som Emma Stone og Ryan Gosling. Filmen har premiere den 23. februar.
 
LÆS OGSÅ: Gå ikke glip af filmnyheder på Netflix
 
3. Alle for tre
Den moderne Olsen-banden ’Alle for tre’ befinder sig på en tredjeplads. Her er et par brødre klar til at få fat i en kostbar arv, deres far har efterladt. Problemet er midlertidig, at arven befinder sig i Italien og er testamenteret til et ukendt medlem af familien. Filmen har premiere den 2. februar.
 
4. Vaiana
På fjerdepladsen er en ny disney-heltinde, der drager ud på det store ocean. Filmen er allerede blevet modtaget med stor succes i USA, og er nu også er klar til at indtage Skandinavien. Den har premiere den 2. februar.
 
5. Moonlight
Filmen ’Moonlight’ har vundet en Golden Globe for bedste drama og er nomineret til otte Oscars, derfor er det heller ikke overraskende, at den sniger sig med på listen. ’Moonlight’ handler om en sort mands liv i Miami og har premiere den 9. februar.

Skal du se nogle af disse film?

Kino.dk
Tags: 
Nøgleord: