5 gode blogs til at finde tips til dagligdagen

5 gode blogs til at finde tips til dagligdagen

Dagligdagen i dag med familie, job og indkøb kan nogle gange føles som om der er ikke noget tid i døgnet til at nå alle ting og nogle dage kan være ekstra stressende.

Derfor kan tips der kan gøre din hverdag nemmere, hvad enten det er en opskrift til børnefødselsdagen, et supermarked eller en webshop der kan spare dig penge eller ideer til hvordan du kan få mere ud af din hverdag, ofte meget gode at være opmærksomme på.

Nedenfor har vi samlet 5 gode blogs hvor du kan finde tips til hvordan du kan optimere dagligdagen – på de forskellige blogs kan du enten finde tips til at spare penge, tips til at være mere effektiv eller tips/ideer til huslige ting.

Shopalt – find tips til at få mere ud af din bolig

På shopalt.dk kan du finde tips til at få mere ud af din bolig og andre dagligdags tips til hvis du fx skal flytte eller har allergi og skal finde en allergivenlig dyne.

Bag bloggen er Camilla på 32 år, som har blogget i flere år og skriver om de ting som hun oplever i dagligdagen.

Ugenstip.dk – Tips til at finde inspiration, optimere garderoben og andet

På Ugenstip.dk kan du finde tips til at finde inspiration i dagligdagen, finde nye fede items til din garderobe eller få nye ideer til hvordan du kan indrette din bolig bedre og få mere ud af den.

Hvis du indretter din bolig bedre, så kan en bolig som man har mistet lysten til at renovere måske være tiltrækkende at bo i igen.

Det kan for eksempel være tips til indrette udestuen bedre, så dig og din familie kan opholde jer derude længere om aftenen.

Mammaschoice.dk – Tips fra en mor og hendes dagligdag

På Mammaschoice.dk kan du følge Marie-louise og få tips af hende til at få en mere funktionel hverdag sammen med dine børn.

Er dit barn nyfødt og vil du stadig gerne nå alle de huslige pligter derhjemme, har Marie-louise gode tips til at få dem gjort mens du passer barnet og giver det kærlighed.

Skal dig og din familie på en aktiv ferie, kan du også læse gode råd til tøj, støvler og andre ting til den aktive ferie, som du måske ikke havde tænkt på.

Smukkedesigns.dk – Giv dit hjem nyt liv med disse tips

På Smukkedesigns.dk kan du finde tips til hvordan du kan give dit hjem nyt liv.

Nogle gange kan det være at stuen skal friskes lidt op med noget maling og det kan give rummet nyt liv.

Andre gange kan det være at dit køkken skal udskiftes og du ved at købe et mere funktionelt køkken design, kan få mere plads og skabe samtalekøkken med stuen.

Alt indenfor bolig, mode og fritid kan du tips til hos Johanne på Smukkedesigns.dk

Hverdagenmedborn.dk – Gode råd til den travle hverdag

Endnu et godt sted at finde inspiration og tips til at få mere ud af den travle hverdag med børn, er hverdagenmedborn.dk.

Her kan du få tips indenfor mad, sikkerhed, aktiviteter og andre ting i dagligdagen.

Det kunne for eksempel være gode tips til hvad du kan foretage dig af aktiviteter sammen med dine børn.

Det kunne også være du vil købe en unik gave fra børnene til enten mors eller fars dag, i stedet for de sædvanlige mors – og fars dag gaver.

Kig endelig forbi alle 5 blogs og få gode tips til din hverdag.
Tags: