5 simple råd til at holde vægten

5 simple råd til at holde vægten

image title: 
Foto: federicofoto/123rf.com
Diætist Lisa Bolting mener nemlig, at langt de fleste overvægtige mennesker kan tabe sig, hvis de undgår eller er mere bevidste om fem ting. Ofte er det nemlig hverdagstingene, som vi ikke tænker over, der er den største hindring for et vægttab.
 
Er der buffet på arbejdet, bør man eksempelvis bekæmpe sine urinstinkter, der vil sige, at man skal spise så varieret som muligt. Det kan nemt omfatte nogle store portioner i en buffet, og så kommer de ekstra kilo hurtigt snigende.
 
LÆS OGSÅ: Her er de bedste råd mod forkølelse
 
Ud over buffeten skal man også holde sig væk fra at spise foran tv’et. Her glemmer man nemlig ofte at mærke efter, hvor mæt man er, fordi man koncentrerer sig om det, der foregår på skærmen, og så overspiser man.
 
Derudover skal man undgå kedelig mad, da det ikke tilfredsstiller smagsløgene, og man derfor efterfølgende vil forsøge at tilfredsstille dem på anden vis, eksempelvis ved at spise noget sødt.
 
De to sidste ting, man bør være opmærksom på, er søvnunderskud og for lang tid mellem måltiderne. Søvnunderskud giver nemlig anledning til dårlige beslutninger som junk food og søde sager, og når blodsukkeret er lavt efter mange timer uden mad, vil man ligeledes få lyst til de hurtige kulhydrater.
 
Kan du genkende nogle af tingene fra din hverdag?
 
MSN
 
Tags: 
Nøgleord: