5 ting kvinder finder uimodståelige ved mænd

5 ting kvinder finder uimodståelige ved mænd

image title: 
Foto: Joshua Resnick/123rf.com
Kvinder kan ofte være svære at gøre sig kloge på, men er du i tvivl om hvad kvinder finder uimodståelige hos mænd? Så læs med her:

1. Han har sans for humor - og ikke på andres bekostning
Vi siger allesammen nogle latterlige ting ind i mellem, men hvis en fyr kan grine oprigtigt af de skøre ting, der kommer ud af din mund, er det fedt. Og, hvis hans humoristiske sans ikke går ud på konstant at nedgøre andre mennesker, er det rart, at han opfanger de sjove ting i livet uden at det skal være på andres bekostning.

2. Han arrangerer planer for jer
Rigtige planer. Faktiske, virkelige lad-os-gøre-dette-på-det-tidspunkt-og-det-sted-planer.
Du tror formentlig, at hun selv vil stå for det praktiske, og derfor lader du bare hende om showet. Men initiativ er bare en stensikker metode til at få sommerfuglene til at flyve rundt i pigernes maver.

LÆS OGSÅ: Skal myndighederne bestemme om danskerne må ryge?

3. Han er god til at klæde sig
Det synes måske en anelse overfladisk, men hvis du bare undgår at iklæde dig 20-30 år gamle nedslidte skjorter eller tager sokker i sandalerne, så gør du med garanti større indtryk. Det er bare generelt fedt, når en mand gør lidt ud af at se ud som om, han tænker over, hvordan han går klædt.

4. Han er god ved sin mor (og andre kvindelige familiemedlemmer)
At respektere sin mor er en kæmpe indikator for, hvordan en mand behandler andre kvinder - hun er trods alt den første kvinde, han nogensinde har kendt.
Han behøver ikke at snakke om hende konstant, men hvis han har et godt forhold til sin søster, og hvis han er interesseret i at være en god svigersøn – så er det gode tegn.

5. Han har hobbies
Om det så er fodbold med vennerne, fisketure med arbejdet eller bare cykelentusiast, så er det en god ting, hvis han har noget der er hans eget. Det kan tværtimod være ærgerligt, hvis fyren bruger for meget tid på at arbejde og sidder for meget foran TV’et. Det kan ofte være uinteressant.

Hvad er de bedste kvaliteter du finder hos en mulig partner?
Tags: