5 ting kvinder gør forkert i parforholdet

5 ting kvinder gør forkert i parforholdet

image title: 
Antonio Guillem/123rf.com
Hvis du kan nikke ja til ovenstående så fortvivl ej, der er hjælp på vej!

EliteDaily har samlet de 10 bedste af mændene velmenende råd til parforholdet. Kvinder er tilsyneladende ikke mere unikke, end at mange af de samme problemer går igen. Læs hvilke her:

1. Hun giver ham ikke plads
Alle i et forhold skal have opmærksomhed, men det kan også blive for meget. Så kvinder lad jeres mænd få deres space, så overlever parforholdet længere.

2. Hun overanalyserer alt, hvad han siger
Mænd er simple væsner. Hvis han siger, at du er dejlig, så er du dejlig. Det er fordi, at du så mindre dejlig ud i går. Det er heller ikke ironisk. Du ser simpelthen bare dejlig ud – tag komplimenterne til jer, kvinder.

LÆS OGSÅ: Så mange kvinder er utilfredse med deres sexliv

3. Hun siger, hun har det fint, selvom det ikke er tilfældet
Det er en gammel skrøne, at mænd ikke gider tale om følelser. Kvinder bør fortælle deres mænd, hvad der sker i deres hjerner og hjerter. Hvis der er et problem med forholdet, så hjælper det ikke at lade som om, der ikke er noget galt. Sig det højt – vær ærlig!

4. Hun overreagere på de mindste ting
Det kan dog også tage overhånd! Ikke alt skal resultere i et udbrud af følelser. Det er for eksempel, når kvinder overreagerer på alle de små ting i hverdagen. Gem de små ting væk, kvinder – eller snak med jeres mænd om det inden det bliver et problem.

5. Hun bliver sur, når han glemmer detaljer
Kvinder vil gerne have at deres mænd huske alle de små detaljer i hverdagen, såsom hvor mælken skal stå i køleskabet, hvordan pudderne skal stå i sofaen og hvor bilnøglen skal ligge. Men stop kvinder. Den sure attitude kan i sidste ende ødelægge forholdet.  

Hvad er det mest irriterende ved din partner?

BT
Tags: 
Nøgleord: