5 tricks der gør dig til en superelsker

5 tricks der gør dig til en superelsker

image title: 
Foto: rido/123rf.com
Uanset hvor meget sexgud, der er over dig, er der formentlig plads til forbedringer hist og her.
Sexterapeuten Tracey Cox fortæller på DailyMail.co.uk, hvad du kan gøre for at gå fra at være en gennemsnitlig elsker til at blive en superelsker.

Lyt og lær
Regel nummer et er, at du skal lytte til, hvad din partner kan lide, og tage ved lære. Du kan tage nok så mange sextricks, avancerede stillinger og lege i brug, men hvis din partner ikke er til det, kan det være lige meget. Spørg ind til hvad han eller hun kan lide, og lyt efter. Hold også øje med de signaler, din partner sender under sex. Lyde og bevægelser kan sige meget. Husk på, at vi alle er forskellige, så det, der virkede med din eks, virker ikke nødvendigvis nu.

Øvelse gør mester
I alle livets aspekter skal der træning til, før man bliver god. Sådan er det også med sex. Vi husker alle det første akavede samleje vi havde, og vi er (formentlig) alle blevet bedre siden. Jo ældre vi bliver, og jo mere sex, vi har dyrket, jo bedre ved vi, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Særligt kvinder er tilbøjelige til at nyde sex mere, når de er mere modne.

Åbenhed
Sex ender desværre i mange forhold med at være noget, der gøres på rutinen. Det går ud over både sexlivet og forholdet. Lad ikke hverdagsrutinerne få ram på lysten til at eksperimentere og udforske. Vær åben over for forslag og kom selv med forslag til nye ting. I kan eventuelt indføre sexkrukken, hvor I hver skriver 10 ting, I gerne vil prøve, på en lap papir og lægger alle forslagene i en krukke. Træk dernæst et forslag om ugen.

Kommunikation
Det er efterhånden slået fast mange gange af både undersøgelser, parterapeuter og sexologer: Kommunikation er nøglen til et godt sexliv.
Du er nødt til at fortælle din partner, præcis hvad du kan lide. Vi har alle forskellige oplevelser af, hvad hurtigt, hårdt, blødt og så videre betyder, så du skal være meget konkret.

Hvad er dit bedste trick til et godt sexliv?

Ekstra Bladet
Tags: