52 millioner har set Simone føde på YouTube

52 millioner har set Simone føde på YouTube

Sponsoreret indhold

Simone Thurber fra Park City i Utah havde en drøm om at føde i det fri, mens hendes mand optog seancen.

Da hun blev gravid, valgte hun at forfølge sin drøm, og optagelserne af fødslen lagde hun YouTube, da hendes mand nogle år efter døde af kræft.

Hvad, Simone Thurber dog ikke havde regnet med, var, at hele 52 millioner mennesker ville ende med at se med.

Til at begynde med var det kun hendes venner og familie, der havde set videoen, men pludseligt begyndte seertallet at stige, og før hun havde set sig om, var hendes video blevet et viralt fænomen.

“Da 50 personer så videoen, så tænkte jeg at det var mærkeligt at venner og familie havde set mig nøgen. Da den ramte 500 var jeg vitterlig chokeret,” fortæller hun.

Beslutningen om at føde i naturen blev truffet på en tur til Australien, hvor Simone Thurber og hendes mand var taget hen for at besøge nogle venner.

Parret og vennerne sørgede for et badekar og nogle måtter, og da Simone Thurbers veer startede, begyndte kameraet at rulle.

Selvom videoen, der varer 22 minutter, har fået mange positive kommentarer, har den også genereret en del hadefulde bemærkninger.

De negative kommentarer stammer fra folk, der mener, at videoen er over stregen. De kan ikke forstå, at Simone Thurber har haft behov for at dele så intim en begivenhed med hele verden. Det tager den 43-årige mor sig dog ikke af:

“Det var en meget intim og rørende fødsel. Hvis min video kan hjælpe andre kvinder, der er gravide, så bliver jeg glad,” fortæller hun.

Se noget af fødselsvideoen herunder. 

Hvad synes du om, at Simone Thurber lagde sin fødselsvideo på YouTube?

Ekstra Bladet