6 film og serier til grå regnsvejrsdage

6 film og serier til grå regnsvejrsdage

image title: 
Foto: scyther5/123rf.com
Vi ville alle ønske, at sommervejret var bedre, men det halvdårlige vejr har ikke kun negative sider. For os her på SOL betyder skyer og regn nemlig, at vi ikke behøver have dårlig samvittighed over at blive indenfor og hygge os med gode film og serier.
Her har vi samlet en liste over film og serier, som du med god samvittighed kan kaste dig over, mens sommervejret lader vente på sig.

Mig før dig
I biografaktuelle “Mig før dig” følger man den omstrejfende Lou Clark, der driver fra det ene job til det andet indtil hun en dag bliver ansat som plejerske for den charmerende forretningsmand Will Taynor. Will, der har mistet førligheden i en ulykke, har ikke meget tilovers for livet, indtil det slår gnister mellem ham og hans nye plejerske.
Du kan se filmen “Mig før dig” i landets biografer. 

Marcella
Bag Netflix-serien “Marcella” står Hans Rosenfeldt, der også skabte successerien Broen. Med Anna Friel i hovedrollen som den ustabile kriminalbetjent Marcella Backlands, foregår serien i nutidens London, hvor en seriemorder er løs. Serien bygger på de stolte britiske detektiv-traditioner, men kører i et helt andet tempo end dens forfædre, og dens mørke udtryk giver associationer til HBO’s hæderkronede True Detective.
Hvis du ikke har et Netflix-abonnement, kan du nemt få en gratis prøvemåned uden binding her. 

De Grønne Slagtere
Denne kulsorte komediefilm med Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas i hovedrollerne er efterhånden blevet en klassiker inden for dansk film. Uanset om du har set den før eller ej, er De Grønne Slagtere med hylende morsomme scener og uforglemmelige replikker en rigtig god måde at fordrive tiden, mens vi venter på bedre vejr.
Du kan købe De Grønne Slagtere her. 

Bloodline
Krimiserien “Bloodline” er historien om hjemkomsten af familien Rayburns sorte får, Danny, der slår revner i den velrenommerede families idylliske facade. Netflix-serien foregår i det floridanske paradis, The Keys, der med høj sol, blå himmel og smuk natur står i skærende kontrast til de dunkle hemmeligheder, familien bærer rundt på, og som truer med at vende op og ned på alting.

It Follows
Er du på udkig efter et fænomenalt gys, er It Follows et rigtig godt bud. Efter en hed nat med fyren Hugh forfølges teenagepigen Jay af en ansigtsløs ondskab, der langsomt, men ustoppeligt, jagter hende for at tage livet af hende. På utrolig simpel vis formår skaberne bag filmen at skabe spænding, og som seer sidder du på kanten af stolen fra start til slut.
Du kan streame It Follows hos Blockbuster.

Accidental Love
Efter at have opholdt sig i Bloodlines og Marcellas mørke krimiunivers, eller i It Follows’ skræmmende forfølgelsesvanvid, har man brug for et skud sjov romantik. Det får man i filmen Accidental Love, der parrer smukke Jessica Biel med den charmerende Jake Gyllenhaal i en underholdende film om tilfældig kærlighed med et tvist.
Accidental Love kan streames på Blockbuster.

Hvad er din yndlingsfilm?
Tags: 
Nøgleord: