6 tegn på at din eks ikke er kommet videre

6 tegn på at din eks ikke er kommet videre

image title: 
Foto: Fabio Formaggio/123rf.com
Det er ikke altid lige let at komme sig over et brud med en kæreste eller ægtefælle, og nogle gange er der særlig én part, der har svært ved at komme videre.

Det kan dog være svært at gennemskue, om ens eks er kommet videre eller ej. Her er seks tegn på, at det nok ikke er tilfældet.

Han har altid en undskyldning for at ringe eller skrive til dig
Hvis din eks ikke er kommet videre, vil vedkommende helt sikkert stadig gerne tale med dig. Men hvis din eks ikke vil have, at du skal vide, at han ikke er kommet videre, vil din eks forsøge at skjule det ved at finde på undskyldninger for at kontakte dig. Det kan for eksempel være ved at stille tilfældige spørgsmål og få din hjælp til noget. Samtidig vil din eks sikkert også prøve at snakke videre med dig ved at spørge “Nå, men hvordan går det så?”, når nu han/hun endelig har dig i røret.

Han/hun begynder at se en anden lige efter jeres brud
På engelsk kalder man denne slags forhold et “rebound"-forhold - et forhold man starter for at komme sig over tabet af en kæreste. Det er selvfølgelig ikke altid, at der er tale om et rebound-forhold, men det sker af og til.

Du støder ind i din eks hele tiden
Hvis du af uransagelige årsager hele tiden render ind i din eks, kan det være et tegn på, at vedkommende ikke er kommet videre. Oftest vil din eks vide, hvor der er størst sandsynlighed for “tilfældigvis” at møde dig.

LÆS OGSÅ: Søger du kærligheden? Hold dig fra disse ord

Din eks spørger jeres venner, hvordan du har det
Hvis du og din eks stadig har fælles venner, vil en person, der ikke er kommet sig over et brud typisk spørge vennerne, hvordan du har det, og hvad du går og laver. Hvis han var kommet over dig, ville han/hun nok være ret ligeglad med, hvad du går og laver.

Jeres minder er et samtaleemne
Hvis din eks bringer minder fra jeres forhold på banen, når I taler sammen, kan det være tegn på, at vedkommende ikke er kommet videre. Typisk vil en person, der hænger i fortiden, gøre alle de gode minder fra jeres forhold til et samtaleemne, mens alle de negative ting, der førte til jeres brud, negligeres.

Din eks holder kontakten til din familie
Én ting er at være høflig og sige hej, når de mødes. Noget andet er, hvis din eks stadig mødes til frokost med din mor, eller stadig ser fodboldkampe med din bror. Hvis din eks stadig er i regelmæssig kontakt med din familie, kan det være fordi huan håber, det kan resultere i, at I finder sammen igen.

Hvordan har du kunnet mærke, at en eks ikke var kommet videre? 
Tags: