7 grunde til at vælge en finansagent

7 grunde til at vælge en finansagent

Denne artikel indeholder annoncørindhold

Det bliver stadig mere almindeligt at optage et forbrugslån, og mange har også fået øjnene op for fordelene ved at bruge en finansagent. Det vil sige, at du overdrager opgaven med at finde det bedste forbrugslån til en professionel agent, således at du slipper for at bruge tid på at sætte dig ind i markedet for lånetilbud. Her er 7 gode grunde til at vælge en finansagent.

1. En finansagent sammenligner bankerne for dig

De fleste, som vil optage et forbrugslån, er naturligvis interesserede i at finde det billigste lån. Dette kan være en svær tidskrævende opgave, fordi der er meget at holde styr på:
  • Du skal skaffe dig overblik over alle bankerne og låneudbydere
  • Du skal kontakte alle bankerne selv
  • Du skal vente på svar
  • Du skal forstå bankens sprog uden professionel kompetence
  • Du skal sammenligne renter, afbetalingsperiode, lånebeløb og vilkår selv
Ved at overdrage opgaven til en finansagent bliver dette job udført for dig af professionelle aktører, som ved, hvad de gør. Alt, hvad du behøver at gøre, er at udfylde en elektronisk ansøgning og derefter overlade opgaven til finansagenten. Finansagenten sammenligner en række banker og låneudbydere og holder styr på svarene, som kommer retur. Dermed går det effektivt og hurtigt med at finde det bedste lån, og du slipper for at spilde tid.

2. Du ansøger hos mange banker med kun én ansøgning

Det tager meget lang tid at skrive en ny ansøgning til alle, som udbyder forbrugslån. Ved at gøre dette på egen hånd må du selv undersøge, hvilken slags krav bankerne stiller for at få godkendt ansøgningen, og oplyse ny information hver gang. Ved at bruge en finansagent behøver du kun at skrive én ansøgning, og den bliver automatisk sendt videre til mange forskellige banker og låneudbydere. Du behøver kun at forholde dig til finansagentens krav til ansøgere. Disse finder du ganske enkelt på finansagentens hjemmesider

3. Alt sker elektronisk

De allerfleste finansagenter bruger elektroniske ansøgningsskemaer. For dig som ansøger betyder det, at ansøgningsprocessen går hurtigt, og for bankerne bliver det enklere at behandle din ansøgning. Hvis du accepterer låneaftalen, underskriver du elektronisk med NemID. Dette er en tryg og effektiv måde at bekræfte sin identitet på.

4. Du får markedets bedste tilbud med lavest rente

Når finansagenten har indsamlet alle svarene fra de forskellige banker, bliver tilbuddene sammenlignet. Du bliver derefter præsenteret for det bedste tilbud, som blev indhentet, med den laveste rente. Så finder du hurtigt ud af, om du kan klare at afdrage forbrugslånet ved siden af dine faste månedlige udgifter. Du slipper også for at bekymre dig om, hvorvidt du har taget dig til takke med et lån, som i udgangspunktet var for dyrt.

5. Du får hjælp med ansøgningsprocessen

Hvis du synes, det er vanskeligt og indviklet at ansøge om forbrugslån, kan en finansagent hjælpe dig med hele låneprocessen. De fleste finansagenter har dygtige medarbejdere, som er klar til at hjælpe med stort og småt. Det er mennesker, som ved alt om banker og forbrugslån, og de står på forbrugernes side.

6. Overblik over markedet

Med en finansagent bliver det enkelt at få overblik over markedet. Der findes i dag utrolig mange forskellige aktører, som tilbyder forbrugslån og refinansiering. Selv den bedste kan blive forvirret, i hvert fald hvis man skal udføre jobbet på egen hånd. En finansagent giver dig et overblik over markedet og finder det billigste forbrugslån, som findes på markedet.

7. Det er uforpligtende og gratis

Noget af det allerbedste ved at bruge en finansagent er, at det er uforpligtende og gratis! Finansagenten præsenterer det allerbedste tilbud for dig, men det er helt op til dig, om du vil acceptere tilbuddet eller ej. Tilbuddet er gældende i et stykke tid, sædvanligvis en måned. Du har derfor god tid til at beslutte dig for, om du vil takke ja eller nej.

Hvis du beslutter dig for at takke ja, er det banken, som skal betale kommission til finansagenten. Du betaler altså ikke en eneste øre for at bruge en finansagent. Derimod får du en tryg og effektiv ansøgningsproces og det billigste forbrugslån. 

Axo Finans er en finansagent. Når du indsender en låneansøgning via Axo Finans, får du præsenteret de bedste lånetilbud blandt flere af landets førende banker – hurtigt, enkelt og uforpligtende. 
Tags: