7 tegn på at du skal ud af forholdet

7 tegn på at du skal ud af forholdet

image title: 
Foto: Katarzyna Białasiewicz/123rf.com
I starten af et nyt forhold kan alt se så lyserødt ud, og I kan virke helt rigtige for hinanden, men når rutinerne og hverdagen rammer, opstår der ofte problemer. Kan I takle disse problemer som en enhed, er i nok rigtige for hinanden, men splitter disse problemer jer ad, så er det måske på tide, at komme ud af forholdet.
 
Nedenfor har vi samlet en række tegn på, at det kan være på tide at trække stikket med din partner.
 
I har det sjovt hver for sig
Selvom det er et godt tegn, hvis du kan gøre din egen ting uden din partner, så kan det altså også være et faresignal. Hvis du eller din partner ofte foretrækker at lave ting alene, i stedet for sammen, kan det betyde, at I ikke længere nyder hinandens selskab.
 
Du får ikke lov til at udvikle dig
Når du forsøger at gøre noget nyt, udvikle dig eller stræbe efter nye ting, så reagerer din partner med mistro og hån. Du får ikke opbakning og støtte, og din partner holder fast i den version af dig, som vedkommende mødte første gang.
 
Alt handler om din partner
Dine følelser bliver ignoreret af din partner, og det er umuligt at diskutere et emne, fordi du ikke mener det samme som din partner, og derfor bliver dine holdninger aldrig hørt eller accepteret.
 
LÆS OGSÅ: Danske jægerfly deltog i fejlangreb i Syrien
 
I lyver for hinanden
Om det er dig eller din partner som lyver, så er det altid et dårligt tegn. Ethvert godt forhold bygger på tiltro og gensidig respekt, men hvis løgnene begynder at hobe sig op, kan det være svært at have et sundt forhold.
 
I tager hinanden for givet
I giver ikke komplimenter til hinanden, ingen kærtegn, ingen gaver, ingen bekræftelse. Hvis du og din partner ikke er der for hinanden, så kan det være svært at være i et forhold.
 
I skændes
Hvis I skændes meget, og specielt om karakteristikker såsom, at man er et rodehoved, drikker for mange øl med vennerne eller er for umoden, så er dette et rigtig dårligt tegn. Det er meget svært at lave om på andre, og hvis man vil lave om på sin partner, kan det betyde at man ikke er sammen med den rigtige.

I har ikke sex
Hvis I ikke har sex er det ret oplagt, at der er noget galt. Mange par har det fint med kun at have sex et par gange om måneden, og det er der ikke noget galt i. Men hvis der aldrig er aktivitet mellem lagerne, kan det godt have en stor konsekvens i parforholdet.  
 
Er du sammen med den rigtige?  
Tags: 
Nøgleord: