7 tegn på, at I har et stærkt forhold

7 tegn på, at I har et stærkt forhold

image title: 
Foto: bowie15/123rf.com
Parforhold kan være mange forskellige ting. Nogle gange er det romantiske middage, hyggelige gåture eller en tur i biografen. Andre gange består det af opvask, en grædende baby eller skænderier over, hvis tur det er til at tage opvasken eller den grædende baby.
 
Men hvordan ved man om man er i et godt forhold? Læs med her og, se om dit forhold er stærkt og lykkeligt.
 
Du tænker ofte på din partner, når i ikke er sammen
En undersøgelse fra 2007, der udspurgte 300 gifte personer om en række spørgsmål om deres forhold, viser, at bestemte karakteristikker bliver forbundet med stærk kærlighed til hinanden.  
 
Én af disse karakteristika er, at jo oftere man tænker på sin partner, når man er fra hinanden, des mere forelsket er man.
 
I reagerer positivt på hinandens gode nyheder
”Fantastisk, skat! Jeg vidste du kunne klare det, du har arbejdet så hårdt!”
 
Hvis dette kunne være et eksempel på din reaktion på din partners forfremmelse, så tyder det på, at I har et stærkt forhold. Positive og støttende reaktioner på gode nyheder signalerer nemlig et stærk bånd mellem din partner og dig.
 
LÆS OGSÅ: Tre biler igen udsat for stenkast fra bro
 
I tilbringer tid hver for sig
Det er blevet bevist, at man ikke skal tilbringe hvert et sekund med sin partner, men at det er sundt også at dyrke hobbier, venner og arbejde uden for forholdet.
 
I har samme humor
Et privat sprog med øgenavne og interne jokes, kan hjælpe med at styrke jeres bånd som partnere og giver et mere lykkeligt forhold.
 
I opdeler huslige pligter lige
I en afstemning blev det klart, at over halvdelen af deltagerne fandt det vigtigt at opdele de huslige pligter lige, for at have et lykkeligt ægteskab.
 
I prøver nye ting sammen
Et studie udført af en Dr. Aron viser, at par der prøver nye ting sammen, styrker båndet til hinanden og genopliver forholdet.
 
I kan komme jer efter et skænderi
Det handler ofte ikke om skænderiet i sig selv, når man snakker om et stærkt forhold, men mere om, hvordan I behandler tiden efter et skænderi.
 
Hvis I kan finde ud af at blive gode venner og kommunikere efter en uenighed eller et skænderi, er det et stærkt tegn på et sundt og lykkeligt forhold.
 
Har du et stærkt forhold til din partner?
 
The Independent 
Tags: