7 ting du kan lave offline

7 ting du kan lave offline

image title: 
Foto: Andor Bujdoso/123rf.com
1. Tal med mennesker
Ja, du læste rigtigt. Du behøver ikke at kommunikere gennem en skærm, du kan rent faktisk også tale med folk ansigt-til-ansigt. Prøv en gang – det er ikke så skræmmende, som det lyder.

2. Nyd solen
Det kan godt være, at du foretrækker lyset fra din computerskærm, men det er altså bevist, at solens stråler gør dig gladere. Så ud med dig, og nyd de få dage med sol, den danske sommer tilbyder.

3. Spil brætspil
Ja, de findes stadigvæk, og de kan også stadigvæk være sjove. Hiv fat i hele familien eller saml alle vennerne, og slå jer løs i et godt gammeldags brætspil. Hvem vinder mon retten til at håne?

LÆS OGSÅ: Det her SKAL du prøve i København

4. Læs en bog
Bøger… Det er de der out-datede tingester bestående af papir og blæk. De er rent faktisk langt lettere at læse, når du ikke bliver forstyrret af diverse medier.

5. Motionér
Nu har du ingen undskyldninger. Afsti afsted ud på en frisk gå- eller løbetur, der får endorfinerne til at flyde. 

6. Gør rent
Uden alle distraktionerne vil dit hjem skinne, som var det med i en reklame. Og så er det jo slet ikke så slemt at gøre rent, når du kan skråle med på din yndlingssang, der vælter ud af højtalerne på fyld styrke.

7. Se en ven
I har sikkert masser af ting, der skal samles op på - lige fra sjove historier til seriøse problemer. Det er altså nogen ting, der er langt bedre at gøre ansigt-til-ansigt.

Hvad laver du, når du er offline?
Tags: 
Nøgleord: