78-årig straffer kone brutalt efter utroskab

78-årig straffer kone brutalt efter utroskab

Da den 78-årige mand får et nys om, at hans kone, som nu lider af demens, skulle have været ham utro en gang i 60’erne, konfronterer han hende. Hun bekræfter rygtet, og George Kephart eksploderer i et vredesudbrud, hvorefter han bankede konen, tog kvælertag på hende og tvang til sidst et glohedt krøllejern op i hende. 

Få dage senere opdager en hjemmehjælper alle de blå mærker på konens krop og ringer straks til parrets søn, som derefter kontakter politiet.

Rapporten på konens skader fortæller blandt andet, at hun har oprevet og ødelagt indre hud.

LÆS OGSÅ: Far sætter ild til sine børn

Konen fortæller også, at hun er bange for sin mand, som hun fortæller har mishandlet hende i flere år, og ofte brændt hende med ild.
George Kephart fra Maryland, USA, bliver af naboen, Zide Anani beskrevet som en lille tikkende bombe:

”En aggressiv lille mand. Han er altid vred, altså virkelig konstant vred og er på vippen til at gå amok. Selv et lille ord i en almindelig samtale kan få ham til at eksplodere. Intet ved ham overrasker mig,” udtaler han til det amerikanske nyhedsmedie, Inquisitr.

Den 78-årige George Kephart er nu sigtet for voldtægt, overfald og misbrug af en sårbar voksen. Hvis han dømmes, vil han sidde i fængsel resten af sit liv.

Burde sønnen eller sundhedspersonalet have opdaget mandens mishandling noget før?

Inquisitr
Tags: