8-årig stjæler bil og kører tur med søskende

8-årig stjæler bil og kører tur med søskende

image title: 
Foto: Fox 9 News
Et kamera i en amerikansk politibil har fanget det øjeblik, hvor en otteårig dreng bliver fanger i sin mors bil, som han havde stjålet for at køre en tur med sine to yngre søskende. 

Politiet i Minnesota, hvor køreturen fandt sted, modtog opkald om en slingrende bil på vejene i byen St. Paul i morgenmyldretiden. 

En bilist, Eric Brown, fortalte Fox 9 News, at han ikke kunne tro sine egne øjne, da han så hvem der kørte den slingrende bil. Den lille dreng kunne knap se over rattet. 

”Jeg tænkte: Det kan simpelthen ikke passe. Der må være noget galt,” fortæller Brown.  

Politiet forsøgte at finde bilen med den unge chauffør, som skiftede baner, stoppede for rødt lys og navigerede gennem vejarbejder. 

Til sidst fik betjenten Kyle Klawitter øje på bilen ved en lysregulering. 

Betjenten fulgte efter bilen, indtil drengen kørte ind i en tilfældig indkørsel. Da betjenten stoppede bag drengen, bakkede drengen ind i politibilen, hvorefter han kørte frem igen og stoppede motoren. 

Efterfølgende blev de tre børn kørt til politistationen, hvor forældrene kom og hentede dem. Myndighederne undersøgte sagen og har efterfølgende besluttet, at forældrene er i stand til at tage vare på deres børn. 

Historien melder ikke noget om, hvordan det lykkedes den otteårige dreng af stikke af i forældrenes bil. 

Hvad har du gjort af skøre ting, da du var barn? 

Daily Mail
Tags: