8 ting alle hader ved at flyve

8 ting alle hader ved at flyve

image title: 
Foto: kasto/123rf.com
Årets store rejsedag er indtruffet og med dennes passeren, er det også passende at give en lille liste over ting, du skal være varsom med, når du sætter dig ind i flyveren på vej mod den længe ventede feriedestination.
 
1. Grædende babyer
En af de værste ting vi kunne sætte på listen er grædende babyer. Selvom de små børn ikke kan gøre for det, går der ofte en ærgerlig følelse gennem os alle, hvis der sætter sig et forældrepar med deres lille baby eller barn på din række.
 
2. Sure stewardesser
Er der noget værre end, at man bliver budt velkommen af et surt og sammenbidt ansigt kommende fra stewardessen? Nej, det kan nemlig vende op og ned på ens ellers dejlige start på sommerferien.
 
3. Lange flyveture
Selvom det kan være dejligt at komme langt væk fra arbejde, studier eller hverdagsforpligtigelser, så kan en lang flyvetur godt få en til at genoverveje den lange rejse. Men det er jo som regel det værd, når man sidder på en lækker bounty-strand og nyder en kold drink.
 
4. Turbulens
Mange lider af flyskræk, og deres værste mareridt er turbulens. Men turbulens kan få bugt med selv den mest garvede flyrejsende, da det i slemme tilfælde kan få hele flyet til at ryste og ”falde” flere meter i luften. Det er en skræmmende oplevelse for alle.
 
LÆS OGSÅ: Derfor skal du ikke hade regnvejr

5. Varme kabiner
Sommerens dejlige varme er god, når man ligger ved stranden og nyder en kold drik i skyggen, men varmen er ens værste fjende i flyet. Her kan det ofte være et stort problem, når man flyver i en fyldt sommer-maskine, der ikke har nok smæk på aircondition.
 
6. Køer til toilettet
Vi kender alle til den tumult, der opstår, når sikkerhedsbæltets lys slukker, og det bliver muligt at rejse. Du er nemlig ikke den eneste, der skal bruge et af de meget sparsomme toiletter, der er blevet placeret i flyet. Vi anbefaler at tisse inden man sætter sig i flyet, for at undgå de, til tider, lange køer til toilettet på flyet.
 
7. Økonomi klassen
Da mange af os ikke har pengepungen til at rykke op på business klassen i flyet denne sommer, må man tage sig til takke med den mere ydmyge økonomi klasse. Her betyder det mindre sæder, mindre benplads og en generelt mindre komfortabel rejse.
 
8. Store og høje mennesker
Når man sidder i økonomi klassen er der én ting, som kan gøre tilværelsen værre – nemlig hvis der sætter sig en større person ved siden af dig, og dette kan være på enten langs eller tværs. Dette betyder, at du må tage dig til takke med endnu mindre plads end flyselskabet i forvejen har givet dig, og må holde på blæren indtil rejsen slutter.
 
Hvor skal du flyve hen i sommer? 
Tags: 
Nøgleord: