80-årig fik stjålen pung tilbage.. Med renter!

80-årig fik stjålen pung tilbage.. Med renter!

image title: 
Foto: Ingvar Bjork/123rf.com
Det er sjældent, at man får sin pung tilbage med penge, hvis den er blevet stjålet. Endnu mere sjældent er det, at pungen kommer tilbage med flere penge i, end da man mistede den. 

Ikke desto mindre var det, hvad der skete for norske Christian Øxnevad på 80 år. Hans pung indeholdt 1.000 norske kroner, da han mistede den ved Straen-centret i den norske by Stavanger. Efter et par dage var han dog så heldig, at han fik den tilbage med posten - inklusiv renter.

For i stedet for de oprindelige 1.000 kroner, indeholdt pungen nu det dobbelte, nemlig 2.000 kroner. Det skriver det norske medie Dagbladet ifølge B.T.

Udover de ekstra penge lå der også en lille lap papir i pungen, hvor afsenderen havde skrevet en lille besked:

"Hej. Jeg var var flad som en vagabond, da jeg fandt din pung ved Straen-centret. Børnene havde brug for mad, og det var weekend. Her får du dine penge tilbage med renter, og jeg får renset min samvittighed. Ha' det fedt. Hilsen en, der altid gør det godt igen," skrev afsenderen.

LÆS OGSÅ: 12-årig gav ISIS sovepiller og slap væk

Hændelsen berørte den 80-årige pensionist dybt, og han fortæller til Dagbladet, hvordan han straks fik tårer i øjnene. 

"Jeg blev dybt rørt, som jeg sjældent har været det. Jeg fik så stærke følelser for den person, der havde fundet min pung. Det var det eneste, jeg tænkte tænkte. Jeg blev inderligt glad. Ikke for pengene, men simpelthen fordi det var så positivt."

Christian Øxnevad vil nu meget gerne i kontakt med den person, som har fundet hans pung og skrevet beskeden. Først og fremmest vil han gerne takke personen, men han vil også gerne hjælpe vedkommende, hvis der er brug for det.

Til Dagbladet fortæller han, hvordan han gerne vil give personen endnu mere tilbage, og han understreger overfor avisen, at det skal betrages som en efterlysning: 

"Det er I nødt til at få med. Det her er en efterlysning. Jeg vil meget gerne i kontakt med vedkommende. Jeg får en klump i halsen, når jeg tænker på det."

Hvad ville du gøre, hvis du var i Christians situation?

B.T. 
Tags: 
Nøgleord: