9-årig læser lektier i lysskæret fra McDonald’s

9-årig læser lektier i lysskæret fra McDonald’s

image title: 
Alpreacher/Flickr.com
Daniel Cabreras største drøm er at blive politibetjent, og derfor bliver han ved med at læse hver aften, på fortovet foran McDonald’s.

En studerende blev for blot en måned siden, så rørt af synet af den lille dreng, at hun tog et billede af ham og har sidenhen delt det på Facebook.

Den øgede opmærksomhed har nu fået de filippinske politikere op ad sædet, og de har tildelt Daniel Cabrera et stipendium og en lejlighed, hvor han kan læse sine lektier under bedre forhold.  Yderligere har de lokale politibetjente samlet penge og madvarer ind til Daniel og hans familie.

LÆS OGSÅ: Tivoli tog 6-årig drengs pant

For fem år siden mistede familien deres hjem i en brand, og siden da har de været hjemløse. Familien har sovet på gulvet i den købmandsbutik hvor moderen Christina Espinosa arbejder. Familien har levet for under 10 kr. om dagen.

Værre blev det, da Christina Espinosa mistede sin mand i 2013, og har derfor siden været alene med sine tre børn.
Men nu er lykken altså vendt for familien, takket være den lille Daniel Cabreras udholdenhed for at følge sin drøm.

”Vi er helt overvældede. Han er en meget bestemt dreng. Selvom jeg ikke havde mulighed for at give ham madpenge med, insisterede han på at gå i skole hver dag. ’Mor, jeg vil ikke være fattig, jeg vil forfølge mine drømme’, sagde han altid,” fortæller Christina Espinosa til engelske The Telegraph.

Hvad synes du om den 9-årige Daniel Cabreras historie? Gør vi nok i Danmark for at hjælpe de fattige?

MSN 
Tags: