Acceptabelt? Kvinde fik denne besked af Fitness World

Acceptabelt? Kvinde fik denne besked af Fitness World

Sponsoreret indhold

”Hej Julie. Du ser sød ud. Håber du får en dejlig dag :- D Mvh, Fitness World”. Sådan lød beskeden som 17-årige Julie Strange modtog i en SMS fra fitnesskæden.

Julie Strange troede først, at hun havde modtaget en kædebesked, derfor spurgte hun sine veninder, der også var medlem af Fitness World, om de havde modtaget samme besked. Det havde de ikke, viste det sig.

LÆS OGSÅ: Derfor er kassedamen altid så sur

Metroxpress har efterfølgende kontaktet Fitness World for at finde ud af, om beskeden er en servicestrategi fra virksomheden.
”Det ikke er noget, vi er begyndt at gøre i Fitness World. Vi ved simpelthen ikke, hvor den sms kommer fra, men det er da lidt sjovt,” fortæller Charlotte Nordland, der er marketingkoordinator i Fitness World til metroxpress.

Hun understreger dog, at det ikke er særlig godt, hvis de ansatte skriver sådan til kunderne.

Julie Strange tager dog ikke beskeden så tungt, selvom den nok kommer fra en enkelt ansat og ikke hele virksomheden. Faktisk er hun lidt smigret over at have modtaget beskeden:

”Jeg synes, det var meget sjovt og sødt. Det er ikke noget, som gør noget negativt for mig på nogen måde, andet end at det måske er lidt akavet, næste gang jeg kommer derned. Jeg ved jo ikke, hvem der har skrevet det,” siger Julie Strange til Metroxpress.

Kan ansatte godt tillade sig at handle på den måde i firmaets navn?

Metroxpress